BEVESTIGD! Dit zijn de deelnemers van Temptation Island VIPS

Media door Laura

Hè, hè, na lang wachten en heel veel geruchten zijn ze eindelijk bekend: de Bekende Nederlanders die meedoen aan het eerste seizoen van Temptation Island VIPS. Kijk snel wie het zijn!

Ruud en Rowena

Deze twee ken je van realityprogramma Utopia. Ze zijn nu een jaar samen. Ruud noemt zichzelf een trouwe labrador, maar wie weet ontpopt hij zich op Temptation Naailand wel tot een echte dekhengst...

temptation island vips deelnemers

Niels en Rosanna

We wisten het! Oud-deelnemers Niels en Rosanna doen weer mee met Temptation Island. Vorig jaar deden ze mee aan het verleidingsspel, maar hoewel ze na het programma bij elkaar bleven slaagden ze niet voor de relatietest. Rosanna dook namelijk in het bed met verleider Alex om 'vieze dingen' te doen. Dit jaar gaan ze voor een herkansing.

temptation island vips

Donny en Amijé

Donny Roelvink is natuurlijk bekend van de Roelvinkjes. Hij en Amijé kennen elkaar al jaren, maar zijn sinds twee jaar een koppeltje. Amijé gaat goed om met de aandacht die Donny van andere vrouwen krijgt, maar Donny kan daarentegen behoorlijk jaloers zijn. Een ideaal recept voor wat Temptation-drama.

temptation island vips deelnemers

Stefano en Gelina

Huh, wie zijn dit? Een vierde BN'er koppel konden de makers van Temptation Island blijkbaar niet aan de haak slaan, want dit stel is niet bekend en verschijnt ook niet in de promotievideo hieronder. Vreemd...

temptation island vips deelnemers

Kaj Gorgels en Yolanthe zullen de presentatie op zich nemen. Vanaf 7 juni is Temptation Island VIPS te zien bij Videoland. We can't wait!

Lees ook: Domper: Temptation Islands Mezdi hield vrijpartij slechts drie seconden vol

 

Beeld: RTL