Wow! Kelly Clarkson verliest in paar maanden tijd 18 kilo na prediabetes diagnose

Celebs door Jennifer

Kelly Clarkson ken je vast nog wel van haar grote hits als Since U Been Gone en Breakaway. Tegenwoordig staat de zangeres nog steeds op het podium, maar heeft ze daarnaast ook een eigen talkshow: The Kelly Clarkson Show. Hier ontvangt ze niet alleen gasten, maar deelt ze ook weleens nieuwtjes over zichzelf. Zo verloor Kelly blijkbaar in paar maanden tijd maarliefst 18 kilo aan gewicht. Wow!

Kelly Clarkson kreeg diagnose prediabetes

Vooral in de zero's was Kelly Clarkson erg populair. Haar grootste hits stammen voornamelijk uit deze tijd. Denk aan Since U Been Gone, Breakaway en Because Of You, grote kans dat je ze allemaal luidkeels meezingt. Al is Kelly zeker niet gestopt met zingen. Zo heeft ze vorig jaar nog een album uitgebracht genaamd Chemistry. Ondertussen heeft ze tegenwoordig ook haar eigen talkshow The Kelly Clarkson Show. En in de show deelt ze ook weleens nieuwtjes over zichzelf. Zo vertelt Kelly in een recente aflevering van haar talkshow, dat ze in een paar maanden tijd 18 kilo is kwijtgeraakt aan gewicht. Wow! Wanneer talkshowgast Kevin James - hij is een komiek en acteur - haar een compliment geeft over haar goede looks, vertelt ze over haar diagnose voor prediabetes. Iets waar ze destijds overigens niet van schrok.

18 kilo kwijt

Kelly had wel door, dat ze wat overgewicht had. "Ik zat precies op de grens," vertelt ze. Door de ontdekking van haar prediabetes ging ze aan de slag met haar gewicht. Daardoor raakt ze vervolgens in sneltempo 18 kilo kwijt. Wacht, hoe dan? Nou, door haar dieet. "Ik volg een proteïnedieet dat goed bij mij past, op aanraden van mijn dokter," vertelt de zangeres. Ze is opgegroeid in Texas, waardoor ze dol is op vlees. "Dat combineer ik met een gezonde mix van vis en groenten," legt ze dan uit. Daarnaast zorgt ze dagelijks voor genoeg beweging. Het helpt dat ze honden heeft. Daarmee wandelt ze regelmatig door de straten van New York. "Wandelen is een behoorlijke work-out," aldus Kelly.

Infraroodsauna

Naast een proteïnedieet en regelmatige wandelingen met de honden gaat ze ook geregeld een infraroodsauna in. Huh? Het heeft inderdaad positieve voordelen voor je lichaam. Zo verzacht het pijn, verbetert het de bloeddoorstroming en zuivert het je huid. Daarnaast word je natuurlijk helemaal ontspannen van de saunaervaring.

Kelly let dus goed op in het dagelijks leven. Al zijn er ook vast en zeker momenten, dat ze even zondigt. Zo heeft de zangeres twee jonge kinderen: River Rose van 9 en Remington Alexander van 7. Daarmee wandelt ze ook vaak door de stad en het park, waarbij dochterlief soms toch wel een ijsje wil. Ach, af en toe iets zoets lijkt ons geen probleem.

Lees ook: Britney Spears reageert op geruchten nieuw album: "ik zal nooit meer terugkeren"