Na het viral 'zwart/blauw' jurkje ontstaat een nieuw mysterie: welke kleur nagellak is dit?

Vrije tijd door Jennifer

Misschien herinner je je nog het mysterie van het viral 'zwart/blauw' jurkje. Of je denkt nu: huh? In 2015 raakten we in een grote discussie over de kleur van een jurk. Daar is iedereen inmiddels overheen, maar mogelijk ontstaat door TikTokker Caitlin een nieuw mysterie. Oh no! In een video showt ze haar gekleurde nagels en volgers praten hier massaal over: is de nagellak groen of blauw?

Nagellak mysterie

Mocht je in 2015 het viral 'zwart/blauw' jurkje hebben gemist, vertellen we je hier eerst nog even meer over. Destijds ging deze jurk rond op het internet, doordat mensen het oneens waren over de kleur. Zo dacht de ene persoon dat het een wit/goud jurkje was, terwijl een ander er een zwart/blauw jurkje in zag. Ook de eigenaar van de jurk vond de jurk wit/goud op de foto. Toch blijkt de jurk in het echt zwart en blauw. Alright.

Dat mysterie is opgelost en grote kans dat veel mensen het zijn vergeten. Daarom is het tijd voor een nieuw mysterie! Dankzij TikTokker Caitlin ontstaat in ieder geval mogelijk een nieuw mysterie, namelijk het nagellak mysterie. Oh no...

Groen of blauw?

In de video vertelt ze over haar nagels, die ze zojuist heeft laten doen bij de nagelstudio. Zelf denkt ze dat de nagellak groen is, maar haar vriendin denkt hier toch anders over. Zij denkt dat de nagels blauw zijn, dus vraagt Caitlin nog verder bij andere familieleden. Echter komt niemand eruit. "Niemand weet welke kleur deze nagels hebben," zegt ze. En ook in de comments onder de TikTok vliegen de kleuren je om de oren. Zo reageert een Nederlander wellicht grappend: "Grijs." Anderen zeggen turquoise, teal (ook wel blauw), pistachegroen en 'appelblauwzeegroen'. Tja...

Hieronder kun je de TikTok van Caitlin bekijken. Misschien dat jij wél duidelijk ziet, welke kleur de nagellak is en los jij het nagellak mysterie op:

@caitlinandleahh

Lees ook: Viral gaan op TikTok? Met deze tips scoor jij meer views

https://www.ladbible.com/entertainment/tiktok/woman-nails-blue-black-dress-tiktok-921062-20240107