Dit is de winnaar van Het Perfecte Plaatje 2023!

Media door Zita

Afgelopen weken keken we met veel plezier naar Het Perfecte Plaatje. Het gister was het dan eindelijk zo ver: de finale. Na het kijken van deze aflevering weten we wie dit programma gewonnen heeft. Mocht je de aflevering nog willen bekijken: dit artikel bevat spoilers. Wil je wél weten wie er wint, lees dan snel verder.

De finale van Het Perfecte Plaatje

In de laatste aflevering strijden de twee laatste overgebleven kandidaten Niek Roozen en Loes Haverkort om winnaar te worden van dit programma. De punten van de vorige afleveringen tellen hierbij niet mee, dus het gaat er echt om wie in deze laatste aflevering de beste foto’s maakt. Spannend!

De finale-opdracht

Tijdens de eerste finale-opdracht zijn de finalisten Niek en Loes nog steeds in Ierland. Voor de eerste opdracht fotograferen zij een zwevend model. Hierbij is de techniek erg belangrijk en worden ze dus ook uitgedaagd op dit stuk. Maar er zijn wat obstakels, want de samenwerking met de lokale lichttechnicus verloopt niet helemaal soepel. Bij Niek gaat het soepeler, maar dat loont helaas niet. Hij eindigt na de eerste opdracht met een 6.5 en Loes met een 8.5.

Voor de laatste opdracht schieten de finalisten een drieluik, waarin ze de Ierse vlag moeten verwerken. Ze krijgen hier zes uur de tijd voor, maar toch voelen Niek en Loes de druk van de finale.

Lees ook: Mooi! Loes uit Het Perfecte Plaatje (weer) ontroerd door fotoshoot met jonge vluchteling uit Oekraïne

De winnaar

Dan komt nu het slotwoord.. De winnaar van Het Perfecte Plaatje 2023: wie is het? Waar Loes in de eerste opdracht een hoger cijfer haalde, haalde Niek een hoger cijfer in de tweede opdracht. Het spant er dus om.. Niek ontvangt een 8 in de tweede opdracht en Loes een 6.5. En dat betekent dat Loes Het Perfecte Plaatje 2023 heeft gewonnen. De andere kandidaten die aanwezig zijn feliciteren haar en de nodige emoties komen hierbij los.

Loes in Het Perfecte Plaatje

Voor Loes was Het Perfecte Plaatje een mooi avontuur. Niet alleen ontwikkelde ze haar fotografie kwaliteiten, ook werd ze geregeld ontroerd door de shoots die zij deed. Zo raakte ze ontroerd door een jonge vluchteling uit Oekraïne. Niet alleen zijzelf, maar ook de kijker raakte hierdoor vol met emoties. Ze heeft dus, samen met de andere kandidaten, een prachtig seizoen neergezet.