Dit zijn de meest kinderachtige sterrenbeelden

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

Volwassen worden we allemaal toch? Sommige mensen lijken hier iets meer moeite mee te hebben dan anderen. Een aantal sterrenbeelden lijken hier en daar in hun kinderlijke gedrag te blijven hangen. Dit zijn de meest kinderachtige sterrenbeelden.

Lees ook: Dit zijn de meest goedgelovige sterrenbeelden

Ram

De Ram wordt gezien als de baby van alle sterrenbeelden. Ze zijn het eerste sterrenbeeld in het zodiac wiel. Rammen zijn erg gepassioneerd, gedreven, actie-georiënteerd en zijn bereid veel te doen om te krijgen wat ze willen. En vooral dat laatste is belangrijk. Ze doen veel moeite om dingen voor elkaar te krijgen die ze zelf willen. Ze zetten hierdoor vaak zichzelf boven anderen. Rammen kunnen ook nogal boos worden wanneer ze hun zin niet krijgen, net als een kleuter die geen snoep mag. Ze kunnen zich ook nogal kinderachtig opstellen als ze het ergens niet mee eens zijn. Een Ram kan ook niet goed tegen hun verlies.

Tweelingen

Tweelingen staan bekend om het hebben van twee persoonlijkheden. Ze switchen tussen de twee persoonlijkheden in verschillende situaties of bij verschillende mensen. Ze kunnen situaties vanuit meerdere perspectieven bekijken. Dit maakt Tweelingen echt bedachtzaam en intellectueel. Tweelingen zijn daarnaast ook speelse mensen. Ze houden het leven graag licht en leuk. Hierdoor kunnen ze overkomen als onvolwassen, zeker in de ogen van de meer serieuze sterrenbeelden.

Kreeft

Kreeften komen misschien heel volwassen over, bijvoorbeeld omdat ze graag voor anderen zorgen. Maar dit sterrenbeeld kan heel goed doen alsof. Kreeften zijn erg emotionele mensen en handelen vaak op basis van hun gevoel. Als een Kreeft niet in het openbaar aan het huilen is, doen ze dit wel terwijl ze zich hebben opgesloten op hun kamer. Ze gaan op een passief-aggresieve manier met problemen om en dat kan erg frustererend zijn. Zeker voor sterrenbeelden die wat objectiever naar de wereld kijken is dit soms vervelend.

Leeuw

De Leeuw is een ander sterrenbeeld dat speels is en zichzelf het liefst niet al te serieus neemt. Ze houden van aandacht en vinden het fijn wanneer andere mensen voor ze zorgen. Leeuwen kunnen vaak handelen zonder eerst na te denken, wat ze soms in de problemen brengt. Daarnaast houden ze van drama en kunnen ze zelf ook erg dramatisch zijn. De wereld is hun podium en zij zijn de ster. Leeuwen zijn lief, vrijgevig, loyaal, maar soms ook een beetje te veel voor hun vrienden en familie om mee te dealen.

Lees ook: Dit zijn de sterrenbeelden die simpelweg overal goed in zijn