What! Kim Kardashian als 'man van het jaar' op de cover van GQ Magazine

Celebs door Zita

Kim Kardashian heeft al een waslijst aan mooie titels verdiend in haar leven. Van social media queen tot ondernemer, van moeder tot.. man. Ja, je leest het goed: Kim Kardashian staat als ‘man van het jaar’ op de cover van CQ. En laten we eerlijk zijn: ze rockt het!

Kim Kardashian man van het jaar door Skims

Nu horen we je denken: Kim is toch geen man? Waarom is zij dan uitgeroepen tot ‘man van het jaar’?  Je ziet een mix van mannenkleding met typische high-fashion Kim K looks. Haar merk Skims heeft haar hier een handje bij geholpen. In het interview dat ze hield met GQ ‘What I learned from my father’ vertelt ze over haar nieuw gelanceerde lijn voor mannenondergoed in samenwerking met NBA. Eind oktober werd Skims Men officieel uitgeroepen tot partner van NBA. Kim startte deze onderbroekenlijn voor mannen om mannen erachter te laten komen waar de Skim hype nou eigenlijk over ging. Ze is er namelijk van overtuigd dat zowel mannen als vrouwen dezelfde onzekerheden hebben en dat Skims ze meer zekerheid geeft.

Meer op Instagram

Vader Kardashian als inspiratie

In het interview zelf heeft ze het onder anderen over haar persoonlijke- en zakelijke leven. Ze heeft het over hoe haar vader Robert Kardashian Sr. haar inspireerde als ondernemer. Ook vertelt ze hoe de scheiding van haar ouders was toen ze negen jaar was. Dit is dezelfde leeftijd als haar eigen dochter North. Kim weet maar al te goed hoe het is als je ouders scheiden, dus ze vindt het heel belangrijk dat haar kinderen zich gehoord en geliefd voelen.

Ook vertelt ze over de laatste jaren van haar vader, hoe hij vocht tegen kanker. Ze vertelt dat hij ontzettend veel doorzettingsvermogen had en zelfs gedurende zijn ziekte hard werkte. Een skill waarvan ze hoopt dat zij die ook aan haar kinderen doorgeeft, net als haar vader bij haar deed.

Lees ook: Zien: Kim Kardashian deelt vetrollen en striae voor nieuwste parfumlijn