Zien: Kim Kardashian deelt vetrollen en striae voor nieuwste parfumlijn

Celebs door Redactie Ze.nl

Gladgestreken en gepolijste foto's zijn de rode draad door de Instagramaccounts van de Kardashianclan. Veel make-up en een beetje photoshop hier en daar zijn dan ook geen uitzondering. Kim Kardashian was blijkbaar klaar met alle perfectie en besloot het voor de campagne van haar nieuwste parfumlijn KKW Fragrance over een andere boeg te gooien. Het resultaat? Foto's van putten, striae, huidplooien en vetrollen.

Vers vlees

Wie hoopte een glimp van Kims eigen vetjes op te vangen komt van een koude kermis thuis, want haar vetjes blijven veilig buiten beeld. Waar het KKW Fragrance Instagramaccount normaal gesproken vol stond met pikante (en perfecte) foto's van Kim herself, worden er voor deze campagne andere modellen gebruikt. 

De modellen voor de parfumcampagne zijn dan wel óók poedeltjenaakt, maar worden wel iets realistischer in beeld gebracht. Met de nadruk op 'iets', want ook hier is het een en ander gephotoshopt (zoals tepels en vajayjays). We zien verschillende huidskleuren, huidplooien, vetrollen, putten en striae. Een statement voor bodypositivity? Misschien. Ironisch is het wel, want de putten van de realityster zelf zullen we natuurlijk nooit te zien krijgen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#KKWBODY

A post shared by KKW FRAGRANCE (@kkwfragrance) on

Mysterieus

Wat de reden is van de nieuwe strategie is nog onduidelijk en ook de captions bij de foto's verraden nog weinig. Kortom, de middelste Kardashianzus weet het weer spannend te houden. Dat ook dit zonder twijfel weer een daverend succes zal worden voor de realitykoningin staat vast, want alles wat de Kardashians aanraken verandert immers in goud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#KKWBODY

A post shared by KKW FRAGRANCE (@kkwfragrance) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

11.02.18 #KKWBODY

A post shared by KKW FRAGRANCE (@kkwfragrance) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

11.02.18 #KKWBODY

A post shared by KKW FRAGRANCE (@kkwfragrance) on

Lees ook: FOTO: Wat is er met Kim Kardashians kont gebeurd?

Beeld: Brunopress