Deze sterrenbeelden zijn geobsedeerd met skincare

Beauty door Maya Luz

Skincare is voor iedereen belangrijk tot op zekere hoogte. Je gezicht wassen en een dagcrème gebruiken is voor de meeste van ons wel de basis. Maar sommige mensen nemen hun skincare routine wel erg serieus! Van investeren in een skincare fridge tot het aangaan van een routine met tien stappen, dit zijn de sterrenbeelden die het meest geobsedeerd zijn met skincare.

Lees ook: Je eigen bruisbal maken? Wij leggen uit hoe

Ram

Als je met een Ram gaat shoppen, kun je er vanuit gaan dat je urenlang in een skincare winkel gaat rondlopen. Even snel kijken is geen optie voor dit sterrenbeeld. Ook al komen ze voor één specifiek ding, ze komen altijd met twintig nieuwe aankopen naar buiten. Het is dan ook niet verrassend als we daaraan toevoegen dat dit sterrenbeeld nogal vaak impulsaankopen doen. Ze voelen zich aangetrokken tot producten met hippe en nieuwe ingrediënten die grote beloftes doen voor hun huid. Ze zitten ook zeker op BeautyTok om in de gaten te houden welke producten ze moeten inslaan.

Maagd

Zelfs als een Maagd compleet uitgeput is, vinden ze de energie om hun volledige skincare routine uit te voeren. Hun routine is hoogstwaarschijnlijk samengesteld door een dermatoloog en bevat de meest effectieve producten. Een Maagd kan niet slapen voordat ze hun routine hebben uitgevoerd. Ze kunnen simpelweg niet in slaap vallen als ze hun gezicht niet hebben gewassen en hun verschillende crèmes en serums niet hebben aangebracht. Het perfectioneren van hun routine is een obsessie voor dit sterrenbeeld. Ze doen veel research naar de beste ingrediënten en de optimale manieren om ze te gebruiken. Als je problemen hebt met je huid, kun je het beste aan een Maagd om advies vragen. Ze hebben ongetwijfeld een heel arsenaal aan oplossingen voor je probleempje.

Weegschaal

Een dag in het leven van een Weegschaal draait volledig om hun skincare routine. Hun badkamer staat vol met producten en ze spenderen met veel plezier tijd in hun kleine, persoonlijke spa. Als ze hun dag iedere dag zouden kunnen starten met een uitgebreide douche of een bad, zouden ze dat doen. Daarnaast houden Weegschalen zich graag bezig met wat er speelt in de skincare wereld. Op sociale media volgen ze alle influencers die producten reviewen en aanbevelen om op de hoogte te blijven. Tot slot is een Weegschaal ook niet vies van een professionele behandeling. Dit is hun manier om selfcare toe te passen en dat is zeker te zien aan hun glanzende huidje.

Lees ook: Zo haal je je donshaartjes het beste weg