De geuren van de herfst: ontdek de musthave parfums van het seizoen!

Beauty door Djamila

Langzaam maar zeker nemen we afscheid van de zomer en gaan we het koude, maar knusse herfstseizoen in. En dat brengt heel veel verandering met zich mee. De zomerjurkjes en slippers moeten de kast in en de gebreide truien en laarsjes komen tevoorschijn. Voor de een is dit het mooiste seizoen van het jaar en de ander heeft liever zomer, maar de wisseling van de seizoenen brengt altijd iets moois met zich mee. Waar je misschien nog niet over na hebt gedacht, is het kiezen van een nieuwe parfum voor het nieuwe seizoen. En in deze blog lees je alles over de trends in heerlijke herfst parfums!

De kruidige geuren van de herfst 

In de herfst laat je de fruitige frisheid wat los en kies je voor wat sterkere geuren die passen bij het seizoen. In de koudere maanden van het jaar wil je een parfum met een warme geur. Er zijn een aantal geuren die perfect zijn en die je dus beslist in je mandje wil leggen bij je volgende bezoekje aan de Douglas. Te beginnen met Terre d’Hermès. Dit is een geweldig tijdloos parfum met aardse tonen die onvergetelijk zijn tijdens de herfst. Citrus, peper, cederhout en patchoeli maken dit de perfecte geur voor lange herfstwandelingen en avondjes voor de houtkachel. Spicebomb van Viktor & Rolf is een letterlijke ontploffing van kruiden, met kaneel, nootmuskaat en roze peper. Perfect voor een warme geur op koude avonden.

Herfstachtig zoet of leerachtig rijk

Houd je van een zoete geur of ga je toch liever voor iets sterkers? La Vie Est Belle van Lancôme is een heerlijk parfum met iris, vanille en praline. Deze parfum is eigenlijk een musthave in je collectie, want het is een match voor iedereen en het wordt zeker een van je all-time favorieten. Voor de fans van een sterke, diepe geur is Tuscan Leather van Tom Ford een perfecte match. Met tonen van zwarte bes, leer en tijm zullen de complimenten je om de oren vliegen en wordt jouw geur nergens gemist. Het vinden van de perfecte parfum is een heerlijke zoektocht die eigenlijk nooit eindigt. Je smaak verandert continu en er komen steeds nieuwe geurtjes bij. Daarom is het ook zo leuk om je collectie uit te breiden, wie weet loop je zomaar de perfecte geur tegen het lijf. Stap dus zeker even de parfumerie in als je in de stad bent, test wat geurtjes uit en laat je verrassen.