Zien! Netflix deelt eerste beelden van de nieuwe Squid Game spelshow

Media door Jennifer

De serie Squid Game is de best bekeken serie ever op Netflix. Geen wonder dat de streamingdienst nu een draai heeft gegeven aan de hitserie. Op het tweede seizoen moeten we nog even wachten, maar in de tussentijd kunnen we genieten van Squid Game in real life! Wacht, huh? Dit jaar verschijnt de spelshow Squid Game: The Challenge, waarin de spelletjes uit de serie worden gespeeld door echte mensen. Wel met één fijn verschil: niemand gaat dood.

Eerste beelden van Squid Game spelshow op Netflix

De Netflixserie Squid Game heeft destijds een hoop mensen gechoqueerd en ook wat stof doen opwaaien. In de serie op Netflix strijden 456 mensen uit Zuid-Korea om een gigantisch geldbedrag. Hoe? Door ouderwetse kinderspelletjes te spelen met elkaar, alleen verloopt de spelletjes wel iets minder kinderlijk. In de serie gaan mensen namelijk dood. Bij de bijzondere Squid Game spelshow hebben ze dát element gelukkig niet overgenomen. Dat zou wel erg cruel zijn. Wel hebben ze de leuke spelletjes uit de serie gebruikt voor de nieuwe spelshow op Netflix, dat verder helemaal gebaseerd is op de hitserie.

In Squid Game: The Challenge strijden, net als in de serie, 456 deelnemers om een groot geldbedrag van 4,56 miljoen dollar. Hiervoor spelen ze de bekene spelletjes uit de serie, maar dan dus zonder de dodelijke afloop. Al moeten ze elkaar wel elimineren uit het spel. Ook zullen deelnemers hun grenzen moeten opzoeken en het spel slim spelen, want iedereen wil natuurlijk het geld. "Je kan hier niemand vertrouwen," zegt een deelnemer in de trailer. Grote kans dat er dus een hoop drama voorbij zal komen in de spannende spelshow.

Nieuwsgierig? Bekijk hieronder dan snel de eerste beelden van Squid Game: The Challenge:

Wanneer te zien?

Voor de fans is de Squid Game spelshow een fijn tussendoortje. Seizoen 2 van Squid Game is namelijk wel op komst, maar daar moeten we helaas nog eventjes op wachten. Gelukkig kunnen we in de tussentijd kijken naar Squid Game: The Challenge, want de spelshow verschijnt 22 november 2023 op streamingdienst Netflix. Oeh!

Lees ook: Zo zien de Squid Game acteurs eruit in het echte leven

Beeld: Screenshot uit trailer 'Squid Game: The Challenge' / Netflix