Zo zien de Squid Game acteurs eruit in het echte leven

Media door Jeanine

Heeft Squid Game ook jouw aandacht getrokken? De serie is een regelrechte hit en zo ook in Nederland. We hebben alle afleveringen inmiddels wel gezien en we zijn dan ook benieuwd hoe sommige acteurs er in het dagelijks leven eigenlijk uitzien. Wij zetten negen van de meest spraakmakende acteurs van Squid Game voor je op een rijtje.

squid game acteurs

Lees ook: Stalkeralert! Netflix kondigt You seizoen 4 aan met grappige meme

Han Mi-nyeo, gespeeld door Kim Joo-ryung

Kim Joo-ryung is geen vreemdeling als het gaat om Koreaanse drama’s. Opnieuw maakt ze zich een rol helemaal eigen, dit keer als Han Mi-nyeo. Han is een alleenstaande moeder die amper rondkomt, maar wat er verder in haar omgaat, weet niemand.

Kang Sae-byeok, gespeeld door HoYeon Jung

Het kleine broertje van Kang zit in een weeshuis in Seoul. Ze wilt er alles aan doen om hem en de rest van haar familie weg te halen uit Noord-Korea en daar heeft ze geld voor nodig. De rol als Kang Sae-byeok is de allereerste acteurrol van HoYeon.

Hwang Jun-ho, gespeeld door Wi Ha-joon

Ook Wi Ha-joon is naam voor zichzelf aan het maken in de filmwereld. Hij heeft in meerdere populaire films en drama’s gespeeld, zoals thriller Midnight. In Squid Game speelt hij Hwang Jun-ho. Hwang is een politieagent en zijn vermiste broer wordt gelinkt aan het spel.

Oh II-nam, gespeeld door Oh Young-soo

Laat je niet misleiden door zijn leeftijd: Oh II-nam mag dan de oudste deelnemer zijn, maar hij kan zichzelf goed redden, en hoe. De oudere man heeft net te horen gekregen dat hij een hersentumor heeft, maar hulpeloos is hij zeker niet!

Jang Deok-su, gespeeld door Heo Sung-tae

Het is niet de eerste keer dat Heo Sung in de huid kruipt van een villain en het zal waarschijnlijk ook niet de laatste zijn. Jang Deok-su doet mee omdat hij een behoorlijke gokschuld heeft opgebouwd.

Cho Sang-woo, gespeeld door Park Hae

Wanneer Cho Sang-woo betrapt wordt op het stelen van geld, zit er niets anders op: hij moet meedoen om de behoorlijke smak geld binnen te halen.

The Front Man, gespeeld door Lee Byung-hun

Hopelijk heb je alle afleveringen gezien, want anders is dit een behoorlijke spoiler. In aflevering acht wordt namelijk eindelijk onthuld welk gezicht schuilgaat achter het masker van The Front Man, degene die het hele spel runt. Lee Byung-hun heeft al behoorlijk wat successen op zijn naam staan, zoals Inside Man en The Good, the Bad, the Weird.  

Seong Gi-hun, gespeeld door Lee Jung-jae

De gokverslaafde Seong Gi-hun wil maar wat graag de voogdij over zijn dochter, maar zijn financiële situatie zit hem in de weg. Hij besluit dan ook direct mee te doen, in de hoop de geldprijs te winnen.

Abdul Ali, gespeeld door Anupam Tripathi

Anupam heeft al twee films op zijn naam staan, maar de serie Squid Game is zijn echte doorbraak. In de serie speelt hij Abdul Ali, die zijn vingers heeft verloren door een ongeluk op het werk en daar nooit een rode cent voor heeft gezien.

Beeld: Netflix Media Center | Bron: radiotimes.com

Lees ook: FOTO: Jim Bakkum vereeuwigt kinderen met een wel heel bijzondere tattoo