Zo stel jij jouw perfecte Eras tour film outfit samen

Fashion door Maya Luz

De Eras Tour Film draait sinds 13 oktober in de bioscoop, dus de kans bestaat dat je al bent geweest. Maar ben je nog niet geweest of ga je nog een keer? Dan moet je natuurlijk wel bedenken wat je aan gaat trekken! Dit zijn onze beste tips voor het samenstellen van de ultieme Eras Tour Film outfit.

Lees ook: Taylor Swift: leeftijd, vermogen en biografie

Draag je merch

Heb je Taylor Swift merchendise weten te bemachtigen? Dan is dit het moment om het te dragen! Denk hierbij aan cardigans, T-shirts of zelfs polsbandjes van voorgaande tours. Bouw je outfit hier omheen en laat je merch de show stelen. Als je zelf gemaakte merch hebt, kun je dit uiteraard ook dragen. Alle kleren die door Taylor Swift geïnspireerd zijn, zijn geschikt voor dit evenement.

Laat je inspireren door de Eras

Heb je geen kleren die direct herkenbaar zijn als geïnspireerd door Taylor Swift? Geen probleem! Je kan je laten inspireren door de verschillende Eras om je outfit samen te stellen. Je kan bijvoorbeeld de kleur van je outfit afstemmen op de era. Ga bijvoorbeeld voor paars voor Speak Now, zwart voor Reputation, roze voor Lover en natuurlijk rood voor Red. Je kan ook outfits namaken uit muziekvideo's of outfits die Taylor ooit heeft gedragen naar evenementen. Je kan zelfs naar een specifieke Era refereren door middel van je accessoires. Denk aan een ring met een slang voor Reputation of cowboylaarzen voor haar eerste album. Op deze manier kun je ook meerdere Eras combineren.

Wees lekker comfortabel

Wat belangrijk is om te onthouden is dat je naar de bioscoop gaat, niet naar het echte concert. Je kan je dus zeker opdoffen, maar je kan ook voor een comfortabele outfit gaan. Dit is vooral goed voor wanneer je liever lekker zittend van de show geniet. Dekentjes zijn ook niet gek om mee te nemen. Deze kan nog best van pas komen tijdens My Tears Ricochet. Ga ook vooral naar de bios op comfortabele schoenen. Deze zijn handig voor als je toch gaat staan en dansen.

Vergeet je armbandjes niet!

Bij de Eras Tour horen natuurlijk vriendschapsarmbandjes. Als je ze van tevoren kan maken dan raden we dit zeker aan. Je hoeft er niet veel te maken, maar het is natuurlijk wel leuk als je er een paar bij je hebt die je kunt ruilen met andere Swifties. Op deze manier maak je misschien wel nieuwe vrienden!

via GIPHY

Lees ook: Ga jij naar de Eras tour film? Zo maak je je eigen vriendschapsarmbandjes