Tip: Dit Wine Festival moet je bezoeken!

Fashion door Juliët

Ben jij dol op wijn en bezoek je graag festivals? Dan zit jij op het Amsterdam Wine Festival op de juiste plek. Deze is van 28 september t/m 1 oktober. Dus mocht je nog niks hebben, zet dit in je agenda! Geniet van de lekkerste wijn van het noordelijk halfrond en de meest chille muziek met lekkere hapjes. Wat wil je nog meer?

Amsterdam Wine Festival

De hete temperaturen zijn dan misschien zo goed als voorbij, de oogstperiode voor wijn begint juist aan te breken. Er is geen betere manier dan dit nieuwe seizoen in luiden met een lekker wijntje. Je hebt geluk want van 28 september t/m 1 oktober is op het Westergassterein in Amsterdam vindt voor de tiende keer het Amsterdam Wine Festival plaats. Er is echt voor ieder wat wils. Elk land heeft zijn eigen standje en je kan zelfs je eigen proeverijtje houden. Je kan zelfs meedoen aan verschillende masterclassen en er is genoeg keuze wat betreft eten. Van oesters tot Mexicaans. Gebrek aan entertainment is er niet, want er staat een wijnquiz op het programma en er komen verschillende bands optreden. Hoe leuk om met je vriendinnen of als date hier naartoe te gaan?

 

Wijnlanden

Heb jij altijd als eens het verschil willen proeven tussen bepaalde wijnen en ben je vooral benieuwd naar wijn uit een specifiek land? Dan is dit de ultieme plek voor jou. Je doet er niet alleen kennis op, je kan er ook nog eens ultiem genieten. Tijdens het Amsterdam Wine festival doen de meest verschillende landen mee. Van Spanje tot Moldavië en van Armenië tot de USA. Je kunt meer dan 300 verschillende wijnen proeven en dat voor maar  €3,- per glas! Daar kun je niks van zeggen toch? Een uitgebreide selectie aan wijnen, die jij nu kunt gaan ontdekken. Van klassiekers tot echte parels. Het festival is zowel binnen als buiten, dus je kan genieten waar je maar wilt!

 

Verkoop

De ticketverkoop is inmiddels van start gegaan. Voor de reguliere tickets betaal je €15 en voor de laatste tickets betaal je €18,50. Dus wacht niet te lang. Koop die tickets en maak er een gezellig dagje uit van. Oh ja wel even een disclaimer. Voor de masterclasses en proeverijen betaal je apart. Niet dat je voor verrassingen komt te staan tijdens het festival. Genoeg informatie, we gaan nu net als Martien Meiland lekker wijnen, wijnen, wijnen!

 

Amsterdam Wine Festival 2023
28 sep. - 1 okt. 2023
Amsterdam, Gashouder Amsterdam