Het is vrijdag de dertiende: zo kom jij deze ongeluksdag door

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

Vandaag is het vrijdag de dertiende. Deze dag wordt door veel mensen gezien als een ongeluksdag. Jij misschien ook, als je een beetje bijgelovig bent. Wil jij deze dag goed doorkomen? Dan zijn dit onze beste overlevingstips.

Lees ook: Harry Styles in je kerstboom: déze winkel verkoopt een kersthanger van de artiest

Doe geen dingen die ongeluk brengen

Als je iets weet van bijgelovigheid, dan weet je dat er verschillende dingen zijn die ongeluk brengen. Denk aan een spiegel breken of onder een ladder doorlopen. Aangezien het al een ongeluksdag is, raden we dus aan om deze dingen ook te vermijden. Ongeluk willen we vandaag zo veel mogelijk vermijden, dus pas goed op bij alles dat je doet. Denk een extra keer na voordat je iets riskants doet of iets zegt dat verkeerd kan vallen. Je weet maar nooit hoe het uit kan pakken op zo'n dag.

via GIPHY

Check alles dubbel

Aansluitend op ons vorige punt, raden we aan om alles dubbel te checken. Heb je echt je sleutels in je zak gedaan? Heb je echt de deur op slot gedraaid? Heb je echt het document toegevoegd aan die e-mail? De kans is vandaag net iets groter dat dit soort kleine dingetjes fout gaan. Het is dus zeker verstandig om alles even dubbel te checken zodat je geen onnodige tijd verspilt.

Probeer er niet te veel aan te denken

Op vrijdag de dertiende beginnen we gelijk al onze dag met het idee dat het een ongeluksdag gaat zijn. Als je er de hele dag op zo'n manier over nadenkt, dan gaan er ongelukkige dingen plaatsvinden! Om dit te voorkomen, is het dus slim om er zo min mogelijk mee bezig te zijn. Probeer er niet te veel aan te denken, zo manifesteer je het ongeluk niet daadwerkelijk je leven in. Behandel het gewoon als iedere andere dag en de kans is groot dat je zult zien dat het allemaal wel meevalt.

Ga iets leuks doen!

Het mag dan misschien wel een ongeluksdag zijn, maar dat betekent niet dat we er zelf geen leuke dag van kunnen maken! Ga vanavond iets leuks doen om ervoor te zorgen dat je enkel positieve herinneringen maakt op de 'ongeluksdag'. Op deze manier heb je niet eens door dat het vrijdag de dertiende is! Een tip van ons: de Eras Tour Film van Taylor Swift is sinds vandaag in de bioscoop te zien! En haar geluksgetal is dertien!

Lees ook: Taylor Swift: leeftijd, vermogen en biografie