Miljoenenjacht-kijkers reageren massaal op droge thuiswinnaar: "droogstoppel van het jaar"

Media door Jennifer

Voor de meeste mensen is elk gewonnen bedrag boven de 100 euro al mooi meegenomen. Laat staan dat je dan ruim duizend euro wint of zelfs 150.000 euro. Laatst genoemde bedrag wonnen de winnaars uit de laatste aflevering van Miljoenenjacht en vooral over de thuiswinnaar werd massaal gediscussieerd op X. Misschien kwam het door het ontbrekende confettikanon, maar het enthousiasme spatte totaal niet van het scherm zodra Winston Gerschtanowitz de koffer opendeed.

Weinig enthousiasme bij (thuis)winnaar Miljoenenjacht

Op zondagavond 1 oktober was het alweer tijd voor de laatste aflevering van Miljoenenjacht 2023. Een hoop mensen zagen hoe Michael uiteindelijk 155.000 euro bij elkaar speelde, een bedrag wat hij misschien nóg hoger kon krijgen. Achteraf bleek namelijk dat hij nog steeds het grootste bedrag, de 5 miljoen, niet uit het spel haalde. Al was hij gedurende het spel de hele tijd nogal droog. Zo vroeg presentatrice Linda de Mol hem op een gegeven moment, wat er door hem heen ging. "Nou, niet zo heel veel," reageert hij hierop. Op socialmediakanaal X gaan kijkers los op de ongeïnteresseerde houding van Michael. Zo schrijft iemand: "Ga je nog een beetje lachen?" Een ander adviseert hem om poker te gaan spelen.

De ongeïnteresseerde houding blijkt in de laatste aflevering nogal besmettelijk, want ook bij de thuiswinnaar zien kijkers weinig interesse. Al helpt het helaas niet mee, dat Winston Gerschtanowitz het confettikanon thuis heeft gelaten. Dat zorgt natuurlijk meteen voor een sfeertje!

Bij binnenkomst ziet Winston dat de thuiswinnaar wel Miljoenenjacht had opstaan, alleen was hij in slaap gevallen. Hij weet dus niet precies hoeveel er nou is gewonnen in de studio. Terwijl Winston de spanning opbouwt naar het moment met het koffertje, zit de man nog even op zijn telefoon. Zijn vrouw is op dat moment niet thuis, terwijl Winston eigenlijk haar had verwacht. "Zullen we u vrouw bellen?" vraagt Winston dan, in de hoop nog wat extra enthousiasme te genereren. Ze proberen het, maar helaas neemt ze niet op.

Neus snuiten

Het maakt Winston niet uit dat zijn vrouw niet opneemt, die komt er later wel achter. Wanneer hij vervolgens overgaat naar het moment suprême en het bedrag van 155.000 euro wil opschrijven, besluit de man echter iets opvallends te doen. Winston vraagt de man mee te kijken, maar hij wil toch echt eerst even zijn neus snuiten. De emoties lopen kennelijk nu al op. *wink* "Nee joh, geen probleem," reageert Winston lachend. Zodra de man het bedrag ziet, zegt hij ietwat droog: "Hoe is het mogelijk?" Later komt de vrouw erbij en zij blijkt net zo nuchter als haar man. Wel een perfecte match! Ze zorgen samen in ieder geval voor een hoop rumoer op social media:

Lees ook: Miljoenenjacht-kijkers zijn in tranen door emotionele thuiswinnaar: "dit komt zo goed terecht!"