Miljoenenjacht-kijkers zijn in tranen door emotionele thuiswinnaar: "dit komt zo goed terecht!"

Media door Jennifer

Het winnen van een (groot) geldbedrag komt voor iedereen altijd wel goed uit. Alleen komt het bij de één soms net wat beter terecht dan bij een ander. Dat leek gisteren ook het geval bij de thuiswinnaar van Miljoenenjacht. Een Molukse man was meteen emotioneel, zodra Winston alleen nog maar naast hem zat met hét gouden koffertje. De emoties van de man zorgden ook voor een hoop tranen bij de kijkers op social media.

Emotionele thuiswinnaar Miljoenenjacht zorgt voor tranen bij kijkers

In het tv-programma Miljoenenjacht vliegen de geldbedragen in het rond en dat levert een hoop blije gezichten op. Daarnaast kunnen mensen ook enorm emotioneel worden, zodra ze ontdekken hoeveel geld ze hebben gewonnen. Deze heftige emoties zien we regelmatig bij de thuiswinnaars, waar in dit geval Winston Gerschtanowitz met het welbekende gouden koffertje langsgaat. In de tweede aflevering van het zevende seizoen alweer werd het een 'goéééédenavond' voor een vriendelijke, Molukse man en zijn vrouw. Eigenlijk was Winston op zoek naar zijn vrouw, maar zij was op dat moment niet thuis. Ze bleek aan het werk in de thuiszorg. Haar man was net thuis van een buurtfeestje en even zijn broodjes aan het smeren voor de volgende dag. Zijn vrouw werkt volgens hem elke avond. "Wel ongezellig," reageert Winston, waarop de man zijn handen voor zijn ogen slaat. Hij is duidelijk al geëmotioneerd. Dat was eerder al te zien door de enorm grote ogen van de man: emotioneel en in shock. En dan moet het positieve nieuws over het geldbedrag nog komen.

Winston besluit de man niet te lang in spanning te laten wachten. Langzaam schrijft het bedrag van 82.000 euro op de cheque. De tranen springen in de ogen, zodra de man het bedrag ziet. "Dank u wel," zegt hij emotioneel.

Terechte winnaar

Een grote wens van de man was om familie te bezoeken in de Molukken. Dat gaat met dit geldbedrag zeker lukken! Wanneer hij het gouden koffertje in handen krijgt, reageert hij spontaan: "O, shit." Aan de grote ogen te zien is hij nog duidelijk in shock van wat er zojuist is gebeurd. Maar ook de kijkers op socialmediakanaal X huilen mee met de vriendelijke, Molukse man. Ze gunnen hem en zijn vrouw massaal het geldbedrag:

Lees ook: Linda De Mol geshockeerd in Miljoenenjacht: "dat was niet de afspraak"