Dubbel prijs bij dankbare thuiswinnaars Miljoenenjacht: "mag ik nu mijn dochter bellen?"

Media door Elsemieke

Presentator Winston had gisteravond bij Miljoenenjacht een leuk avondklusje te doen. Winston mocht gisteravond namelijk iemand thuis heel blij maken met een fantastische geldprijs en daarvoor moest hij afreizen naar Texel. Maar dat deed hij niet voor niets.

Dubbel prijs bij thuiswinnaars Miljoenenjacht

Miljoenenjacht: het populaire koffertjesspel waarbij Linda de Mol op SBS 6 haar rentree maakte na de misstanden in The Voice of Holland, zorgde zondagavond voor bijzondere tv. Niet alleen won Yvonne in de studio maar liefst 107.000 euro, ook een thuiswinnaar ging met een dikke check naar huis. Presentator Winston moest hier echter wel voor naar Texel afreizen naar meneer en mevrouw Sijtsma. En nog voordat Winston bij de twee het bedrag bekend heeft gemaakt dat ze hebben gewonnen, wil de vrouw des huizes al haar dochters opbellen. “Mag ik mijn dochters even bellen. Om te vertellen dat ze een auto krijgen!”

Twitteraars genieten van Beau van Erven Dorens die zwanger stel verrast in 'Miljoenenjacht'

Bakkersbonnen

En dat terwijl het stel bijna gestopt was met Miljoenenjacht. Meneer en mevrouw Sijtsma wilden namelijk besparen op de kosten door hun drie loten bij Miljoenenjacht stop te zetten, maar ze mogen blij zijn dat ze dat niet gedaan hebben. “Dit is echt ontzettend super. Dit komt ontzettend goed terecht", juicht meneer Sijtsma enthousiast. “En dan hebben we van de week óók nog drie bakkersbonnen gekregen”, zegt zijn vrouw. Op Twitter gaat het ondertussen rond van de Tweets over het ontroerende stel dat zelfs dankbaar is voor de bos bloemen die ze van Winston krijgen.