Twitteraars genieten van Beau van Erven Dorens die zwanger stel verrast in 'Miljoenenjacht'

Media door Michelle Habets

Presentator Beau van Erven Dorens was gisteravond voor het eerst te zien als presentator bij Miljoenenjacht. Beau mocht gisteravond iemand thuis heel blij maken met een mooie geldprijs. Ditmaal was het de beurt aan hoogzwangere Stephanie en haar man. Tot grote hilariteit van de kijkers verschool Stephanie zich, in pyjama, op de slaapkamer. Maar Beau wist er wel raad mee.

Lees ook: Hilarisch: Arjen Lubach analyseert de kledingkast van Mark Rutte

Zin was aanwezig

Bij de presentator was de zin duidelijk aanwezig. “Dit is toch heerlijk! Ik heb vlinders in mijn buik'', fluisterde hij tegen de cameraploeg toen hij voor de deur van het stel stond. Toen de man des huizes opendeed, werd al snel duidelijk dat hij verrast was door het bezoek. Hij stond namelijk in zijn FC Barcelona-trainingspak en vroeg zich af of hij zich moest omkleden. Toen de vraag kwam of hij alleen thuis was, werd de aflevering pas echt leuk: “Mijn vrouw is zwanger, die ziet er niet uit joh. Die is naar boven gerend”, antwoordde hij.

De trap op

Beau was er van overtuigd dat de vrouw er ook bij moest zijn en schoot de trap op. “Ik zit in mijn pyjama! En dan kom ik op tv in mijn huispak!”, riep Stephanie vanuit de slaapkamer. “Lieverd, kom nou even'', smeekte Beau. “Doe iets netjes aan, ik praat even met je man en kom dan naar beneden. Ik denk dat je dit echt wil weten”. De presentator laat weten dat hij dol is op zwangere vrouwen en lijkt het daarom niet erg te vinden om te wachten. Toen Stephanie met enige tegenzin zich toch op de bank had laten ploffen, bleek dat zij en haar man 549.000 euro (!) hadden gewonnen. 

Twitter

Ook op Twitter regende het lovende reacties op de presentatie van Beau. Veel kijkers zijn het er mee eens dat dit jonge gezin de terechte winnaars zijn van dit gouden koffertje. 

Lees ook: Mysterie opgelost! Zo kwam Temptations Jeremy aan zijn hoofdwond

Beeld: RTL