Linda De Mol geshockeerd in Miljoenenjacht: "dat was niet de afspraak"

Media door Elsemieke

Miljoenenjacht: het populaire koffertjesspel waarbij Linda de Mol op SBS 6 de boel al 23 jaar aan elkaar praat. De presentatrice gaat altijd helemaal op in het spel. Wanneer Tony als laatste finalist van dit seizoen een ontzettend valse start beleeft, kan Linda haar verbazing niet onderdrukken.

Linda De Mol in shock in Miljoenenjacht

Iedere kandidaat van Miljoenenjacht wil natuurlijk niets liever dan de 5 miljoen euro mee naar huis nemen, het hoogste bedrag in het spel. Als die in je eigen koffertje zit, dan ben je helemaal door het dolle. Maar dat gold overduidelijk niet voor Tony. Bij de eerste koffer, nummer 20, die hij uitkiest, krijgt hij direct een grote klap te verwerken. Hij haalt namelijk direct de vijf miljoen er uit. Een flinke domper. "Dat is niet de afspraak, hè?" grinnikt Tony tegen Linda De Mol.

Twitteraars genieten van Beau van Erven Dorens die zwanger stel verrast in 'Miljoenenjacht'

Linda de Mol kon even haar oren niet geloven toen Tony de hoogste koffer direct uit het spel trok. "Ik moet dit even verwerken. Wat doe je nou?” jammert ze. Maar Tony is er nog best wel relaxed onder. "Moest een beetje sensatie zijn hè, de laatste aflevering”, zegt hij. Tony had niet veel mazzel tijdens het spel. Zo vloog direct ook de 750.000 euro eruit, maar ook de 2 miljoen euro én de 2,5 miljoen euro zag hij als sneeuw voor de zon verdwijnen "Dat is niet best, hé”, vroeg hij aan Linda. "Oh wat jammer. Ik dacht de laatste, een leuke jonge vent, twee kleine kindjes en die gaat gewoon als miljonair de deur uit.” 

Dappere rondes

Maar dat mocht niet baten. Tony ging niet akkoord met het bod van 25.000 euro en besloot gewoon door te spelen. De bank kwam vervolgens met een tegenbod van 28.000 euro, maar daar ging Tony niet mee akkoord. Hij speelde dapper verder. Tony’s lef werd uiteindelijk beloond. Want hij kreeg uiteindelijk na een paar rondes doorgokken een aanbieding van 111.000 euro. In zijn eigen koffertje zat ook nog eens maar 20 cent. "Mooi gelopen."