Ivo uit Miljoenenjacht shockeert kijkers (én zijn vrouw), maar wint megabedrag: "dit is een heel huis"

Media door Jennifer

Kandidaat Ivo zorgt in Miljoenenjacht voor een hoop spanning bij de kijkers én zijn vrouw. In de derde aflevering van het nieuwe seizoen laat hij echt zien een portie stalen zenuwen te hebben. Eigenlijk komt hij al op een hoog bedrag uit, maar dan besluit hij toch nog verder te spelen. Dit tot grote schrik van de kijkers en zijn vrouw. OMG!

Miljoenenjacht-kandidaat Ivo toont een potje stalen zenuwen

Businessanalist Ivo woont in het Groningse Marum met zijn vrouw en drie kinderen. Hij doet mee aan Miljoenenjacht, omdat hij graag een voorgevel wil voor zijn huis. Hiervoor durft hij kennelijk ver te gaan; héél ver. Het wordt namelijk een nogal spannend spel met de welbekende gouden koffers. Hij komt al heel ver na een aantal spannende rondes te hebben overleefd. Zijn bedrag staat daardoor op 529.000 euro, wat voor zijn vrouw in principe al genoeg is. Het is ook een groot bedrag, waar je de voorgevel zeker van kunt kopen. Alleen hoeft hij nu nog maar één koffer te openen en de kans is aanwezig, dat hij gewoon de juiste koffer kiest. Presentatrice Linda de Mol moedigt hem natuurlijk ook lekker aan. Hij gokt alleen wel met de helft van zijn bedrag. Het is dus ook zeker riskant.

Hoewel zijn vrouw driftig 'nee' schudt, gaat Ivo er uiteindelijk toch voor. Dit blijkt een goede zet, want hij haalt er een goed koffertje uit. Hierdoor wordt het bod verhoogd naar 679.000 euro. Holy moly!

Gigantisch bedrag

Ivo's vrouw Christel is zeker van haar keuze. Zij wil niet dat hij verder gaat. "Ik zeg nu stoppen. Dit is bizar," reageert ze snel. "Dit is een heel huis, hè. Dit is niet alleen de voorgevel." Ivo denkt ook niet dat hij zelf de vijf miljoen euro heeft. Hij twijfelt ook niet. Het bod van 679.000 euro wordt zijn deal. Dit tot opluchting van zijn vrouw en vele kijkers op socialmediakanaal X, die mogelijk net als zijn vrouw een flinke slok alcohol achterover goten. Oef!

Ruzie bij thuiswinnaars?

Natuurlijk horen bij Miljoenenjacht ook thuiswinnaars, alleen vinden veel kijkers de thuiswinnaars deze keer nogal ongezellig. Mogelijk komt dit gewoon, doordat de vrouw des huizes uit haar bed is gebeld door presentator Winston Gerschtanowitz. Zo vraagt een kijker zich af of ze misschien "bezig" waren. *wink* Al denkt de meerderheid dat het koppel net ruzie heeft gemaakt en Winston dus op het verkeerde moment binnenkomt:

Hoe dan ook is het koppel wel blij met het bedrag. Ze hadden dus de aflevering niet gezien. Daardoor hadden ze geen flauw idee, wat ze te wachten stond. "Wat?" reageert de vrouw. "Nee, echt?" Haar man geeft haar liefkozend een kus op haar voorhoofd. Ze zijn allebei in shock, maar vooral de vrouw. "Is dit echt?" vraagt ze weer. Het grote geldbedrag komt in ieder geval wel goed terecht bij deze twee mensen, die allebei in de zorg werken.

Lees ook: Miljoenenjacht-kijkers zijn in tranen door emotionele thuiswinnaar: "dit komt zo goed terecht!"