Chrissy Teigen: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Redactie Ze.nl

Chrissy is een Amerikaans model en televisiepersoonlijkheid.

Over Chrissy

Volledige naam
Christine Diane Teigen
Geboortedatum
30 november 1985 (leeftijd 38 jaar)
Geboorteplaats
Delta, Utah, Verenigde Staten
Huidige woonplaats
Beverly Hills
Relatiestatus
Chrissy is getrouwd met John Legend.

Achtergrondinformatie

Chrissy maakte haar professionele modellendebuut in de jaarlijkse Sports Illustrated Swimsuit Issue in 2010 en verscheen op de cover van het 50-jarig jubileum naast Nina Agdal en Lily Aldridge in 2014.

Jeugd

De familie van Chrissy is gemengd. Zo stroomt er Duits en Noors bloed door de aderen van haar vader, en haar moeder komt uit Taiwan. Het gezin reisde veel vroeger vanwege het werk van de vader van Chrissy. Vanaf het moment dat ze naar school moest werd de stad Huntington Beach hun vaste verblijfplaats. Het modellenwerk kwam als toevalligheid op haar pad.

Carierre

Chrissy werkte in een surfwinkel van Billabong waar ze werd ontdekt door een fotograaf. Dat werd het begin van een succesvolle modellencarrière.

Later ging Chrissy ook televisie-werk doen. Zo was ze te zien bij MTV, TMZ en America's Next Top Model. Chrissy maakte in 2013 deel uit van de reality-wedstrijdshow, Model Employee op VH1. In de Sports Illustrated-badpakuitgave van 2010, werd Chrissy uitgeroepen tot Rookie of the Year. Ook verscheen ze in de videoclip van haar man John Legend, All of me.

Naast haar modellen- en televisiewerk is Chrissy ook kok en schrijver.

Vermogen Chrissy

Het vermogen van Chrissy zou 75 miljoen dollar zijn.

Instagram Chrissy

Bekend van

John Legend

Chrissy en de zanger ontmoetten elkaar in 2006 op de set van een van John Legends muziekvideo's. Ze zijn inmiddels 10 jaar getrouwd en vier kids verder (Luna, Miles, Esti en Wren). Het stel keerde recent terug naar het Passalacqua Hotel bij het Comomeer in Italië, waar ze tien jaar geleden ook al trouwden.

Youtube Video's

Veelgestelde vragen over Chrissy

Hoeveel kinderen heeft Chrissy?

Chrissy en John hebben samen drie kinderen, dochter Luna, zoon Miles en dochter Esti. Alle drie hun kinderen zijn ter wereld gekomen via IVF. Toen de wens voor een derde kindje ontstond, besloot het stel zich tevens in te schrijven voor draagmoederschap. Daaruit is zoontje Wren geboren.

Hoe hebben Chrissy en John elkaar leren kennen?

Chrissy en Jogn leerden elkaar kennen in 2006 op de set van John Legends muziekvideo voor 'Stereo'.

Hoe lang is Chrissy?

Chrissy is 1.74 m.

Heeft Chrissy een eigen kookkanaal?

Chrissy is naast fanatiek thuiskok en ook schrijver van het blog sodelushious.com en fanatiek instagrammer met miljoenen volgers.

Waar komen de ouders van Chrissy vandaan?

Chrissy's vader is Noors-Amerikaans en haar moeder is Thais.

Waar heeft Chrissy last van?

Chrissy heeft geleden aan een postnatale depressie.

Hot or Not?

  • Yes! (0)
  • Nope! (0)