Vier Handen Op Eén Buik-kijkers vol lof over lieve papa van zwangere Marleen: "chapeau voor de vader!"

Media door Jennifer

Het liefst betrek je je beide ouders bij belangrijke momenten zoals trouwen en het krijgen van een kind. Alleen gaat dat soms helaas niet. In het geval van Marleen (20) uit Vier Handen Op Eén Buik maakt dat echter niet uit. Zij heeft namelijk zó'n lieve vader, dat ze haar moeder niet per se nodig heeft. De support die hij haar geeft tijdens de zwangerschap, zorgt voor een hoop liefdevolle reacties van kijkers op social media.

Marleen in Vier Handen Op Eén Buik

Natuurlijk krijgt de 20-jarige Marleen niet alleen support van haar vader tijdens haar zwangerschap. In de nieuwste aflevering van Vier Handen Op Eén Buik wordt ze namelijk ook bijgestaan door influencer Channah Koerten, bekend van het realityprogramma Echte Meisjes In De Jungle. Zij heeft zelf twee kinderen van haar ex Quintin, die ze nog steeds wel samen opvoeden. Al hebben ze allang geen relatie meer. Ze is in ieder geval de perfecte persoon om jonge, zwangere vrouwen bij te staan.

Even terug naar de hoofdpersoon Marleen: zij woont momenteel nog thuis bij haar vader Wally samen met haar 17-jarige zusje en hondje. Ze heeft ook een zus, maar zij woont niet meer thuis. Marleen komt wel uit een 'bijzonder' gezin. Ze heeft namelijk een vader, die niet alleen haar vader is. Hij vervult ook al jaren de rol van haar moeder, die sinds 2007 uit het leven van de kinderen is. Ze hebben geen contact meer met haar. Marleen heeft haar moeder overigens wel nog eens gezien. "Ik heb wel een moeder, maar voor mijn gevoel heb ik geen mama," vertelt Marleen erover. Je kunt je voorstellen dat de komst van Channah dus erg goed uitkomt!

Single mama

Volgens Marleen was de zwangerschap wel gepland, maar ze wist niet dat het al zo snel zou gebeuren. Wel is ze er erg serieus mee bezig. Zo werkt ze fulltime in een supermarkt om financieel onafhankelijk te kunnen zijn. Ze vindt het namelijk belangrijk, dat ze zoveel mogelijk zelf regelt tijdens haar zwangerschap. Ze is ook een single mama op dit moment. De relatie met de vader van haar toekomstige dochtertje is namelijk uit, al mag hij zijn kind van haar later wel zien. Maar of het ooit goedkomt tussen de ouders, daar is Marleen in ieder geval zeker over. "Ik wil niet dat het goed komt," zegt ze. "Omdat er te veel dingen zijn gebeurd."

Marleen weet inmiddels dat het een meisje wordt en heeft zelfs de naam al bedacht: Ella Mina. Deze prachtige 'prinsessennaam' is Turks, waar haar roots liggen. "Ik wil haar wel beide culturen meegeven," vertelt ze aan Channah. "Ik wil dat ze stamppot eet, maar ook Turkse pizza."

Lieve vader

Na de ontmoeting met de zwangere Marleen wil Channah ook nog wel even in gesprek met haar vader. Hij geeft aan dat hij eerst wel even moest wennen, aan het feit dat zijn dochter moeder wordt. Maar hij weet hoe graag zij moeder wil worden, dus heeft hij wel gewoon positief gereageerd. Hij kan ook niet wachten om straks bij de bevalling te zijn. "Ik wil haar gezichtje zien," zegt hij glunderend, waarna de tranen opwellen in zijn ogen. "Dan ga ik huilen... Als die kleine eruit komt en ze leggen die op haar," legt hij uit. "Dat moment voor haar, dat moet zo bijzonder zijn. Dat is wat ze altijd al wil, dus dat lijkt me, ja, mooi." Vader Wally heeft een heleboel liefde voor zijn zwangere dochter én nu al voor zijn toekomstige kleindochter.

Na de bevalling belt opa Wally zijn andere dochter meteen op om het blijde nieuws te delen. "Ze is er," vertelt hij blij. Het was een net zo bijzondere ervaring voor hem als zijn dochter Marleen. Haar vader mocht namelijk de navelstring doorknippen. "Er is een meisje uit mijn meisje gekomen," zegt hij tegen de camera. "Heel apart." En het kleine meisje heeft al een heleboel haar, wat nogal wat indruk wekt bij de moeder en opa. Hij is wel een trotse opa en ook trots op zijn dochter. "Ik denk dat als ik een baby'tje zou zijn, dat ik Marleen als mijn moeder zou willen," vertelt hij een aantal weken na de bevalling tegen Channah. Zo lief!

De kijkers zijn ook helemaal verkocht door de lieve vader van Marleen:

Lees ook: Selena en Danny in Vier Handen Op Eén Buik stelen harten van kijkers: "baby komt in liefdevol nest"