Dit zegt de vorm tenen over je

Lichaam door Juliët

"Waarom is jouw teen nou langer als die van mij?" De vorm van je tenen zegt veel over je. Er zijn zelfs studies naar gedaan over wat de lengte en vorm van je teen nou over je karakter zegt. Best grappig om te weten. Welke soort tenen heb jij eigenlijk? Kom erachter!

Vorm tenen

Tenen komen voor in de meest verschillende vormen en maten. Van een triangelvorm tot een vierkant. Het kan allemaal. Welke vorm voeten heb jij en vooral herken jij jezelf in de karaktereigenschappen? Lees gauw verder.

 

Tenen in een triangelvorm

Bij deze vorm tenen, is je tweede teen langer dan je grote teen. Ze staan eigenlijk in een soort driehoekachtig rijtje. De eigenschappen van deze mensen zijn dat ze vaak erg actief en atletisch zijn. Ook staan ze er bekend om dat ze graag andere mensen helpen. Ze kunnen alleen nog wel eens een beetje impulsief zijn en sneller last hebben van stress.

 

Tenen als een vierkant

Jouw tenen zijn allemaal ongeveer even lang. Het lijkt wel een soort vierkantje. Jij bent net als je tenen erg georganiseerd. Je bent netjes en je houdt van regeltjes. Bij een belangrijke beslissing denk jij eerst heel goed na over wat verstandig en slim is. Emoties komen er niet zo snel bij om de hoek kijken.

 

Tenen aflopend naar beneden

Ja jouw tenen lopen met een rechte lijn naar beneden. Ze gaan netjes van lang naar kort. Jouw eigenschappen zijn dat je erg sociaal bent, houdt van reizen en vooral van nieuwe dingen leren. Jouw lichaam staat net als je tenen mooi in verhouding. Je bent daarnaast ook erg intellectueel en innovatief. Rust is voor jou belangrijk, want dit heb je nodig om goed te kunnen functioneren. Een klein puntje is dat mensen met deze tenen vaak erg trots zijn en dit ook zo uitstralen. Ze hebben heel wat zelfvertrouwen en dit kan nog wel eens als vervelend worden ervaren.

 

Tenen in elkaar

De laaste tenen uit dit rijtje, zijn die in elkaar. Deze tenen leunen vaak tegen elkaar aan, maar ze kunnen ook zeker op of onder elkaar zitten. Ben jij nou die persoon met deze vorm voet? Dan sta jij er bekend om dat je een idealist bent en erg houdt van dromen. Je bent mysterieus en je deeltje geheimen nieuw gauw met iemand. Daarnaast wissel je ook nog wel eens van stemming, ben je erg rebels en impulsief.