LLDL-kijkers verbaasd over Samantha's krulspelden tijdens date: "dan sta je toch voor schut op tv?"

Media door Jennifer

Eindelijk kunnen we weer genieten van allemaal leuke, nieuwe, ongemakkelijke dates in Lang Leve de Liefde. Het nieuwe seizoen is van start gegaan en maakt meteen weer een hoop los op social media. Zo waren op donderdagavond de LLDL-kijkers nogal verbaasd over de opvallende krulspelden van de single Samantha, die ze droeg tijdens de date. Het lijkt haar date Nestor weinig te boeien, maar de kijkers vroegen zich wel af: why?

Samantha en Nestor in Lang Leve de Liefde

Vrijgezellen Samantha (37) en Nestor (42) maakten kennis met elkaar op woensdagavond en hadden meteen al een aantal dingen gemeen. Zo werken ze allebei in de zorg en willen ze allebei nog een kind. Vervolgens ontdekken ze ook nog eens, dat ze beide graag hetzelfde drankje drinken: melk! Wel lijkt Samantha een stuk spontaner en extraverter dan haar date, maar gelukkig vindt hij haar wel gezellig. Ondanks dat hij niet per se kan lachen om de TikTok-filmpjes, die ze hem laat zien. Smaken verschillen.

De volgende dag proberen ze elkaar nog wat beter te leren kennen door middel van vragenspelletjes. Dit zorgt voor een hoop gelach, bijvoorbeeld wanneer de vraag langskomt: 'Heb jij al de behoefte gevoeld om mij aan te raken?' Allebei hebben ze zoiets van, no way, het is nu veel te warm. Ha! Al is Samantha sowieso niet op zoek naar iemand, die heel klef is. Of dat iemand na elke zin koosnaampjes toevoegt, zoals "schatje", "lieffie" en "moppie". "Ohhh, daar word ik echt misselijk van," zegt ze.

Het nachtje spenderen ze zeker wel samen in bed, waarbij er zelfs een knuffel en kus worden uitgedeeld. De klik is er dus wel. Dat is ook de volgende ochtend weer te zien, wanneer ze een potje gaan airhockeyen.

Opvallende krulspelden

Voordat ze beginnen aan hun potje airhockey, wil Samantha er natuurlijk wel even goed uitzien. Al zorgt ze niet dat ze helemaal klaar is. Zo loopt ze gewoon met de krulspelden in het haar naar de airhockeytafel, waar Nestor al klaarstaat. Interesting. Misschien komt het doordat de krulspelden ook veelvuldig in beeld verschijnen, maar het valt de kijkers wel erg op. Al zijn ze ook gewoon verbaasd, dat ze de krulspelden aanhoudt tijdens de date. Waaróm? Het oogt niet bepaald charmant. Nestor lijkt het weinig te boeien, die is vooral druk bezig met het potje airhockey. Wat hij overigens verliest. Misschien toch een beetje te veel afgeleid door de krulspelden?

Lees ook: Lang Leve De Liefde-Hanny en Co zijn getrouwd (en in dit programma was dat te zien)