Spooky season is begonnen: déze BN'ers doen mee aan de Halloween-editie van De Verraders

Media door Jennifer

Hoewel De Verraders nog niet zo lang bestaat, heeft het inmiddels wel al een grote naam opgebouwd. Het heeft zelfs al een populaire Halloween-editie, waarvan op 30 september alweer het tweede seizoen van start gaat. En natuurlijk is hier wederom een lijstje bekende Nederlanders voor opgetrommeld, die volgens presentator Frank Evenblij een "fantastische, goede cast" vormen.

Dit zijn de kandidaten van de Halloween-editie De Verraders 2023

Op het volgende reguliere seizoen van De Verraders moeten we nog even wachten, want die ligt pas een paar maanden achter ons. Maar gelukkig kunnen de fans zich in de tussentijd vermaken met een nieuwe Halloween-editie. Op 30 september begint weer een speciale editie van De Verraders, die wekelijks te zien zal zijn op streamingdienst Videoland. Net zoals bij de eerste Halloween-editie van De Verraders wordt het ook nu weer gepresenteerd door Frank Evenblij, die het in seizoen 2 van de reguliere editie als getrouwe schopte tot de laatste aflevering. Alleen werd hij vervolgens helaas vermoord.

Nu staat hij aan het roer van het populaire spel op tv, waar BN'ers voor in de rij staan. In totaal hebben ze dertien nieuwe BN'ers opgetrommeld voor de nieuwe Halloween-editie van De Verraders, waarvan op donderdagmiddag de eerste namen bekend werden gemaakt. Onder andere 3FM-dj Eva Koreman, rapper Bokoesam en De Jeugd Van Tegenwoordig-zanger Pepijn Lanen doen mee aan de Halloween-editie. Dit werd op donderdag onthuld in de ochtendshow van 3FM. Daarnaast doet ook RTL Boulevard-verslaggever Rob Goossens mee aan het tv-programma, zo vertelt hij zelf in de BLVD Podcast.

Fantastisch avontuur

Rob vertelt in de podcast dat De Verraders echt een "fantastisch avontuur" was. Hij is blij dat alles nu out in the open is. "Echt maanden m'n mond over moeten houden," vertelt hij. Hoe hij het heeft gedaan in de Halloween-editie, mag hij natuurlijk niet verklappen. Wel heeft hij het in ieder geval "fysiek overleefd". Voor hem is het altijd een droom geweest om mee te doen aan De Verraders. "Ik heb vanaf het begin dat De Verraders op televisie was gezegd: het is met afstand mijn favoriete programma." Hij hoefde dus niet lang na te denken over de vraag, of hij mee wilde doen.

Van fitnessgoeroe Fajah Lourens tot boerin Bertie

Naast Rob, Eva, Bokoesam en Pepijn doen er zoals gezegd nog negen andere BN'ers mee aan het bloedstollende spel. Zo zullen we ook actrice Katja Schuurman voorbij zien komen samen met presentatrice Monica Geuze, fitnessgoeroe Fajah Lourens, comedian Guido Weijers, presentatoren Jayjay Boske en Tim den Besten, zangeres Bente Fokkens, acteur André Dongelmans en last but not least de populaire boerin Bertie Steur. Dat is een zeer interessant rijtje namen!

Hoewel de Halloween-editie van De Verraders trouwens alleen op Videoland te streamen zal zijn, wordt de eerste aflevering op 30 september wel eenmalig uitgezonden bij RTL 4.

Lees ook: Oeh! Tijl Beckand verklapt eerste details over seizoen De Verraders met onbekenden