Kerstliefhebbers opgelet! Hier een overzicht met dé kerstspecials van dit jaar!

Media door Elsemieke

Je zit op de bank. Een kop warme chocolademelk met slagroom in je ene hand, een pak kerstkoekjes in je andere hand en een hele avond voor je om al je favoriete kerstprogramma’s te kijken. Maar wat is er dit jaar allemaal te zien? Wij helpen je! 

Alle kerstspecials op een rijtje

Er is natuurlijk rond de gehele kerstperiode genoeg te zien op tal van zenders. Nu is het fijne van NLZIET dat je op ieder moment, iedere plek en ieder apparaat je favoriete programma’s live kunt bekijken, maar ook kunt terugkijken! En dat bijna altijd zonder reclame! Genoeg te bingen dus. Daarom hebben wij hier een overzicht van wanneer alle kerstspecials te zien zijn die je echt niet wil missen. 

The Big Show Kerst

Zet Ruben Nicolai voor een publiek en je weet dat je een avondje kunt lachen. In deze kerstspecial van The Big Show host Ruben een spectaculaire show vol optredens, grappen en bijzondere spelletjes. 
Vanaf 17 december om te zien bij RTL 4

I Can See Your Voice Kerst

Francis van Broekhuizen sluit zich aan bij het panel, bestaande uit Marieke Elsinga, Fred van Leer en Edsilia Rombley, om er een onvergetelijke kerstspecial van te maken. Succes gegarandeerd!
Vanaf 22 december te zien bij RTL 4

Kerstappels

De hitserie ‘Oogappels’ komt met een speciale kerstfilm! Wees voorbereid op heel wat juicy drama, confrontaties en andere spannende momenten…
Vanaf 22 december te zien bij NPO 1

Sisi

Yes, het nieuwe seizoen van Sisi is er dan eindelijk! Binge met ons mee en kom erachter wat het tweede seizoen voor ons in petto heeft in deze kostuumdrama over Elisabeth van Oostenrijk. 
Vanaf 22 december te zien bij NPO 2

All You Need Is Love Kerstspecial

Kerstavond is natuurlijk niet compleet zonder een traantje wegpinken (oké, of dramatisch meehuilen) om de verhalen en verzoeningen in All You Need Is Love. Dit jaar dus weer een nieuwe kerstspecial van Robert ten Brink!
Vanaf 24 december te zien bij RTL 4

Kerst met de familie Meiland

Waar de Meilandjes vorig jaar op reis gingen naar het Zweedse Lapland, hebben ze dit jaar weer een nieuwe kerstspecial voor ons klaarstaan. Dat belooft veel glühwein, glühwein, glühwein!
Vanaf 24 december te zien bij SBS6

Shakespeare and Hathaway: Christmas Special

Gek van detectiveseries en kerst? Mooi, want Shakespeare and Hathaway komt dit jaar met een kerstspecial! Spanning, humor en een vleugje kerst, dat belooft wat.
Vanaf 25 december te zien bij BBC First

Gavin and Stacey: A Special Christmas

Op kerstavond ontdekt Dawn iets schokkends over Pete, waarmee hun huwelijk (alweer) op scherp staat. Ook zorgt een bezoekje aan de pub voor grote openbaringen. Komt dit ooit nog goed?
Vanaf 25 december te zien bij BBC Entertainment

Forged in Fire Christmas

Na twee feestelijke rondes zijn er nog maar twee ijzersmeden over. Wie maakt het beste, door de kerstman goedgekeurde wapen en harkt hiermee de titel Forged in Fire Champion én $10,000 binnen?
Op 1, 4 en 26 december te zien bij History

Oh, Wat Een Kerst

Één groot kerstspektakel. Dat is wat je kunt verwachten van deze special met Chantal Janzen als presentatrice en Carlo Boszhard en Ruben Nicolai als teamcaptains tijdens de leukste spellen.  
Vanaf 26 december te zien bij RTL 4

LEGO Masters

Bouwen maar! In koppels werken BN’ers samen om inspirerende bouwwerken neer te zetten. En dat volledig in de kerstsferen.
Vanaf 28 december te zien bij RTL 4

De oudejaarsspecials van dit jaar

Naast kerstspecials zijn we natuurlijk ook gek op oudejaarsconferences. Daarom delen we ook graag deze oudejaarsspecial en twee conferences die op de planning staan.

The Masked Singer oud & nieuw

Deze zangcompetitie waarin bekende Nederlanders in de meest bijzondere kostuums tegen elkaar strijden komt met een oud en nieuw-special! Dat klinkt als muziek in de oren, vind je niet?
Vanaf 31 december te zien bij RTL 4

NPO oudejaarsconference 2022

Dit jaar neemt Claudia de Breij het stokje over om het jaar af te sluiten. Een avond vol terugblikken, lachen en felle opmerkingen. Dat belooft een goede afsluiter van het jaar vanuit de Koninklijke Schouwburg in Groningen!
Vanaf 31 december te zien bij NPO 3

Guido Weijers Oudejaarsconference

Met zijn elfde keer de oudejaarsconference op nationale televisie houden, breekt cabaretier Guido Weijers dit jaar een record! In het DeLaMar Theater te Amsterdam luidt Guido het nieuwe jaar in met creatieve hersenspinsels en grappen die je tot nadenken zetten. Maar vooral laten schaterlachen. Kijken dus!
Vanaf 31 december uur te zien bij RTL 4

Kijk alle specials op NLZIET

Heb je een uitzending gemist? Geen probleem! Het fijne aan NLZIET is dat je altijd, overal en op ieder apparaat je favoriete programma’s kunt bekijken in heel de EU. De 38+ zenders zijn dus live én achteraf te bekijken. Daarbij zijn de eerste 14 dagen gratis en hierna betaal je vanaf €7,95* per maand. Ook fijn: een upgrade naar NLZIET Extra is altijd mogelijk en je zit nergens aan vast. Opzeggen kan altijd.

Genoeg redenen dus om je aan te sluiten bij NLZIET! Al helemaal als kerstfanaat, want als het aan ons ligt kijken we deze hele lijst, of het nu live is of achteraf.

*Afhankelijk van je abonnement