Dit biertje past bij jou op basis van je sterrenbeeld

Psyche & spiritualiteit door Anjali

Net als je lievelingseten of lievelingskleur zegt je favoriete bier veel over je smaak en persoonlijkheid. Sommige mensen zijn gek op lichte en sprakelende bieren, terwijl anderen liever gaan voor intense en diepe smaken.

Benieuwd welk biertje bij jou past op basis van je sterrenbeeld?

Ram

Jij bent een echte leider en hebt een duidelijke mening. Jij bent de gangmaker op feestjes en begint vaak interessantie gesprekken. Daarom past een glas Porter bier het beste bij jouw persoonlijkheid: de rijke, complexe en branderige smaak past perfect bij het ontstuimige vuurteken. Dit biertje is als één van de eersten gebrouwen wereldwijd, dus net zo'n voorloper als jij.

Stier

Jij geniet het meest van de kleine momenten, en je laat je niet klein krijgen. Je doet allerlei geweldige ervaringen op terwijl jij je droomleven creëert, en wanneer je de hele dag hard gewerkt hebt komje het lieft tot rust met wat lekkers. Kies daarom voor een bruin biertje met een geroosterde en karamelachtige afdronk. Je bent namelijk een zoetekauw, en de zijdezachte en zoete smaak van dit biertje past hier perfect bij.

Tweelingen

Als echte sociale vlinder is het niet moeilijk voor jou om je aan een situatie aan te passen. Afwisseling is belangrijk voor jou om niet in een sleur te belanden, en daarom is een Pale Ale het bier voor jou. Jullie zijn beiden verkrijgbaar in verschillende smaken en kunnen alle kanten op. Dit biertje houdt je scherp en daar hou jij van!

Kreeft

Comfort en nauwkeurigheid staan centraal. Je hebt graag mensen om je heel die je willen zien groeien, en vrienden komen graag naar je toe voor advies. Pilsener is daarom het beste drankje voor jou. Dit biertje is geliefd door zijn zoete en frisse smaak. Iedereen krijgt het er warm van, net als van jou. Het is één van de meest geliefde biertjes op aarde, en dat zegt veel!

Leeuw

Het leven is een feestje, en niet zomaar een feestje: het liefst dans jij op de tafel en verzok je de DJ om jouw lievelingsnummer te draaien. Je laat je door niets en niemanbd tegenhouden om het leuk te hebben. Een 'gedurfd' biertje past bij jou: kies daarom voor Saison bier. Dit pittige aroma boordevol kruiden past bij het hete en sprakelende karakter van jouw sterrenbeeld.

Maagd

Jij houdt van klassiekers en kunt nogal perfectionistisch zijn. Daarom kies je voor simpel en goede kwaliteit: een Witbier dus. Een niet te moeilijk iertje dat nog altijd zeer populair is. Het frisse drankej past bijjuw denkwijze, en net als dit drankje ben jij gemakkelijk in de omgang en ben je erg ontspannen.

Weegschaal

Eigenlijk ben jij helemaal niet zo gek op bier; je drinkt liever een glaasje champagne. De bubbels die je krijgt ij champagne kun je ook terugvinden in dit biertje: Oktoberfest-bier. Jij bent superslim en daar past een vet en zacht biertje bij. Het is vol van smaak en wordt alleen in oktober gedronken": het hoogtepunt van het Weegschaalseizoen. Je praat graag met verschillende soorten mensen en dit drankje zal je naar interessante gesprekken leiden.

Schorpioen

Je kunt wel eens intens romantisch zijn en wil graag diepe indruk maken op anderen. Je bent lastig te doorgronden wanneer mensen je net leren kennen, maar je bent één van de meest trouwe personen die er bestaat. Stout is het beirtje dat bij jou past, omdat het net zo complex is als jij. Het heeft een bittere smaak en daar geniet jij van.

Boogschutter

Je bent avontuurlijk en nieuwsgierig van aard. Je probeert alle biertjes uit tijdens de reizen die je maakt en avonturen die je beleeft. Je wilt elke dag iets nieuws uitproberen en staat zeker niet stil, en daarom past een Indiase Pale Ale bij jou. Je zult dol zijn op het exotische tintje.

Steenbok

Je kunt een tikkeltje ouderwets zijn, maar wel een échte durfal. Gerstewijn past daarom goed bij jou. Je bent zelfverzekerd en direct, en kunt een nogal intense uitstraling hebben. Je houdt van lol maken, maar bent ook een goede werker. Denk daarom eens aan gerstewijn als je weer eens een drankje bestelt!

Waterman

Jij bent niet te voorspellen. Uniek in je soort en altijd op zoek naar nieuwe kansen in het leven. Een Belgisch biertje zou je goed doen, omdat het lekker licht en luchtig is. Zo word jij ook vaak omschreven. Het vleugje sinaasappelschil in dit bierthe geeft het al snel wat pit, dus hier zal je met volle teugen van genieten.

Vissen

Jij bent erg dromerig en kunt je soms wat verloren voelen, maar je hebt superveel diepgang. Zelfs je vrienden blijf je keer op keer verrassen met jouw persoonlijkheid. Bockbier past bij jou, omdat jullie allebei even veranderlijk kunnen zijn als het weer. Dit donkere en Duitse pilsje is moutig en gedurfd, en daarom net zo sprankelend als jij!