Casey neemt wraak op vreemdgaande verloofde en onthult bewijzende appjes voor het altaar

Relaties door Jennifer

Je bruiloft hoort de mooiste dag van je leven te zijn. Alleen eindigde het huwelijk voor bruid Casey in een ware nachtmerrie, of misschien nog erger dan dat. Vlak voor de grote dag ontdekt ze dat haar verloofde Alex* is vreemdgegaan. Tja, wat doe je dan? Casey lost het op met een wraakactie en laat voor het altaar de bewijzende appjes zien. Ha!

Disclaimer: Alex is niet de echte naam van de verloofde.

Vreemdgaan vlak voor bruiloft

Normaal gesproken geeft de trouwambtenaar tijdens een bruiloftsceremonie op een gegeven moment de kans, dat iemand het huwelijk nog kan tegenhouden. Dat wordt bijvoorbeeld gedaan door een jaloerse ex of bemoeiende schoonouder, maar in dit geval kwam de bruid zelf ertussen. Zij dacht: speak now!

Het begint allemaal een dag voor de bruiloft van Casey. Ze beleefde haar laatste ongehuwde avond met haar beste vriendinnen en ontving toen dus ineens een anoniem bericht, zo vertelt ze aan het Australische bodyandsoul. Of eigenlijk waren het meerdere berichten. Zodra ze de berichten bekeek, zag ze dat het allemaal screenshots waren. Daarna las ze het bericht: "Ik zou niet met hem trouwen. Will you?" Op de screenshots zag ze gesprekken van haar verloofde Alex met een vrouw. Het waren gesprekken van een aantal dagen terug, maar ook van maanden geleden. En uit de berichten werd duidelijk, dat haar verloofde vreemdging met de vrouw in kwestie. OMG!

Bruid neemt wraak op verloofde

In de gesprekken delen Alex en zijn minnares ook bepaalde selfies, waar ze samen opstaan. Daarnaast stuurden ze elkaar wel érg pikante berichten. Zo schreef de verloofde ooit: "Je lichaam is f*cking ongelooflijk. En je weet hoe je het moet gebruiken. Ik wou dat mijn girlfriend half de vaardigheden had, die jij hebt." Wacht, wát? De woorden kwamen bij Casey binnen als een mes in haar rug. Eigenlijk wilden haar vriendinnen ook, dat ze het huwelijk meteen zou afblazen. Alleen was ze zelf veel te geschokt om meteen te handelen. Ze hield zoveel van Alex. Na een nachtje erover te hebben geslapen, wist Casey wat ze moest doen. Ze zou voor het altaar wraak nemen op haar verloofde. Hoe? Door alle bewijzende berichten te laten zien aan zijn vrienden en familie. De ultieme wraakactie, right?

Casey had het helemaal voorbereid. In plaats van dat ze haar geloften uitsprak aan haar verloofde, kwam ze met een andere speech. Eentje die hem flink op z'n plek zou zetten. Ze begint de speech met de woorden: "Het lijkt erop dat Alex niet is, wie ik dacht dat hij was." Het publiek is vervolgens meteen geschrokken en Alex probeert de bruid nog tegen te houden, maar ze gaat stug verder. Ze leest de gesprekken tussen hem en zijn minnares woord voor woord, waarna ze hem met tranen in haar ogen aankijkt. Hij vlucht daarna weg gevolgd door zijn best man.

Eerlijkheid vieren

Gelukkig worden de geschokte gasten niet helemaal in de waan gelaten. Casey sluit haar speech nog maar even af. "Ik hou van jullie allemaal en hoe vreselijk dit ook is, ik ben blij dat jullie er allemaal zijn," vertelt ze. "Er zal vandaag geen huwelijksreceptie zijn." Dat was inmiddels wel vrij duidelijk. Toch zal er wel nog een soort feestje zijn. "In plaats daarvan zal er een viering zijn van eerlijkheid, het vinden van ware liefde en het volgen van je hart, zelfs als het pijn doet." Aww, mooi. Eind goed, al goed dan maar?

Lees ook: Vreemdgaan: wel of niet vertellen?