OMG! Deze AirBnB in Malibu lijkt sprekend op het Barbie-huis uit je kindertijd (en je kan het boeken)

Reizen door Jennifer

Wanneer je vroeger vaak met Barbies speelde, konden de accessoires en kleding natuurlijk niet ontbreken. Grote kans dat je dan ook een kist vol met Barbie-meubels had, een roze Barbie-auto en natuurlijk een gigantisch Barbie-huis. Stiekem droomde je ervan om ook zo'n felroze huis te hebben. Nou, misschien komt nu je jeugddroom wel uit! Het huis van Barbie bestaat namelijk echt. In Malibu hebben ze een speciale Barbie-themed AirBnB en ja, je kan het boeken!

Barbie-themed AirBnB in Malibu

Hoewel het roze huis eigenlijk van Barbie is, wordt de speciale Barbie-themed AirBnB in Malibu verhuurd door haar vriend Ken. Barbie is nu natuurlijk even druk met het promoten van haar nieuwe live-action film. Daarom verhuurt Ken zijn kamer tijdelijk aan gasten, die dan meteen het hele Barbie-huis kunnen bekijken. En trust us, dat wil je! Al kun je gelukkig nu alvast een heleboel mooie foto's bekijken van de AirBnB. Het is namelijk niet zeker, dat je daadwerkelijk in de kamer van Ken terechtkomt. Het huis is dus van Barbie en het meeste is ingericht door haar. Al heeft Ken natuurlijk wel even een persoonlijke twist gegeven aan het huis van Barbie. Denk aan een rollerschaatsbaan, fitnessapparaten en de Kendom Saloon.

Nachtje in huis van Barbie

Op de foto's die AirBnB heeft geplaatst, zien we een huis dat sprekend lijkt op het Barbie-huis uit onze kindertijd. Het lijkt net echt een Barbie-huis van plastic, alleen is het deze keer allemaal van echt materiaal. Toch waan je je hier zeker als een echte Barbie of Ken. Vergeet dus niet je roze jurk, pumps of cowboylaarsjes. Alleen is zoals gezegd de kans klein, dat je de kamer van Ken daadwerkelijk krijgt. Vanaf 17 juli 2023 kan iedereen de speciale Barbie-themed AirBnB boeken, maar er zijn uiteindelijk maar acht lucky ones die een nachtje in het huis van Barbie mogen slapen. Ze openen de reservering namelijk alleen voor twee verblijven op 21 en 22 juli 2023, en het maximum aantal gasten staat op twee per verblijf.

Ben je helemaal nieuwsgierig geworden naar de Barbie-themed AirBnB? Bekijk dan snel de prachtige foto's op de website van AirBnB.

Lees ook: Wil je zien: dit is het huis van 'Barbie' Margot Robbie in de live-action film