Goedkope stedentrip naar New York? Met deze airline reis je voor zo'n 179 euro heen en weer!

Reizen door Jennifer

De Verenigde Staten staan bij een hoop mensen op de reisbucketlist en dan vooral steden als New York City. Alleen is een retourtje Amsterdam - New York meestal niet erg goedkoop. Nou, daar brengt vliegtuigmaatschappij PLAY Airlines nu verandering in! De airline is jarig en trakteert hun reizigers daarom op een fijne korting voor hun komende vliegreis naar New York. Oeh!

Lees ook: Op deze plekken moet je zijn voor een goedkope vakantie in 2023

Goedkoop vliegen naar New York

Een stedentrip naar New York City is een droom voor velen. Wie wil er nou niet een keer vertoeven in de city that never sleeps? Maar écht: je kunt hier namelijk letterlijk 24 uur per dag genieten. Daarnaast gaan mensen hier ook graag heen voor de nodige shoppings, om lekker cultuur te snuiven op Broadway of voor een wandeling in Central Park. Alleen denken we vaak dat vliegen naar New York heel duur is. Dat is wel zo bij een hoop vliegtuigmaatschappijen, maar zeker niet bij elke airline. Zo vlieg je met de IJslandse vliegtuigmaatschappij PLAY Airlines vaak al een stuk goedkoper naar New York. En dan vooral in het komende najaar en de wintermaanden, want in 2023 trakteert jarige jop PLAY Airlines op een fijne korting. What?

Voor 179 euro naar de Big Apple

Op zaterdag 24 juni viert vliegtuigmaatschappij PLAY Airlines hun tweede verjaardag en natuurlijk hoort daar een traktatie bij. Die traktatie is dit jaar in de vorm van heerlijke kortingen op jouw vliegreis naar diverse steden in Noord-Amerika. Sinds deze maand vliegt de airline dagelijks vanuit Amsterdam, via het IJslandse Reykjavik, naar New York en andere steden in Noord-Amerika. En als je nu boekt tussen 20 juni en 4 juli 2023, krijg je flinke korting op je vlucht. Dan vlieg je al vanaf zo'n 172 euro naar New York, Boston, Washington DC of Baltimore. OMG!

Wel even een belangrijk detail om te onthouden: de korting geldt alleen op vluchten binnen een bepaalde periode. Het gaat hier om de vluchten die plaatsvinden tussen 5 september en 18 oktober en van 31 oktober tot en met 13 december 2023. Daarbij is de kans aanwezig, dat een vlucht niet meer beschikbaar is. Dus wees er snel bij! Ook komen er sowieso nog verplichte belastingen, toeslagen, transportkosten en bagagekosten bij. Just so you know. Hoe dan ook zal het alsnog goedkoper zijn dan andere vliegreizen naar New York.

Mocht je geïnteresseerd zijn, dan kun je boeken via deze website.

Lees ook: 5 reisbestemmingen waar het nog heerlijk warm is in de herfst