Hebben: HEMA verkoopt nu een tompoucekoffer

Cadeaus & hebbedingetjes door Rochèll

Mogen ze jou ’s nachts wakker maken voor een tompouce van HEMA? Die overheerlijke snack, voorzien van glazuurlaag, banketvulling en koek, kun je toch gewoon niet weerstaan? Goed nieuws voor de liefhebbers: je kunt de tompouce nu overal mee naartoe nemen. Zelfs internationaal! HEMA verkoopt nu namelijk een tompoucekoffer. Hebben!

Tompoucekoffer van HEMA

Zie jij jezelf al over het vliegveld flaneren, terwijl je deze geweldige tompoucekoffer achter je aan sleept? De kans is groot dat er heel wat ogen op je gericht zullen zijn. Nou ja, vooral op je koffer natuurlijk. Deze rollende tompouce zorgt voor heel wat jaloerse blikken namelijk. De koffer is knalroze (net als de glazuurlaag van de overheerlijke HEMA tompouce), de rits is roomkleurig (net als de banketvulling) en de achterkant is bruin / beige (verwijzend naar de koek van de tompouce). En daarnaast is de ritssluiting ook nog eens voorzien van twee kleine tompoucen.

Lees ook: bij HEMA scoor je nu een koeltas met handig wijn tapvaatje

Geschikt als handbagage

De koffer is - bij de meeste vliegtuigmaatschappijen - geschikt om mee te nemen als handbagage en weegt ongeveer 2.4 kilo. Er past 33 liter inhoud in de koffer. De 4 dubbele wielen zorgen ervoor dat de koffer lekker rolt. Aan de binnenkant van de koffer zit een ritsvak en elastische pakbanden. Mocht je nou helemaal verkocht zijn, dan moet je snel zijn. De koffer is namelijk in gelimiteerde oplage beschikbaar op de website en in de winkels. Je shopt 'm hier.