Met je laptop in de zon? Met dit zonnescherm voorkom je zonlicht op je beeldscherm

Cadeaus & hebbedingetjes door Rochèll

Schijnt het zonnetje eindelijk, moet je binnen blijven zitten omdat je door het zonlicht je beeldscherm niet kunt zien. Buiten op je laptop werken is niet heel ideaal. Maar gelukkig bestaat er een oplossing, waardoor jij je werkplek heel makkelijk naar buiten kunt verplaatsen. Met dit zonnescherm voorkom je namelijk zonlicht op je beeldscherm!

Zonnescherm voor laptop

Iedereen die ooit een poging tot werken in de buitenlucht heeft gedaan, herkent het probleem wel: je kunt niets meer zien op je beeldscherm. Na wat pogingen om het 'beter' te maken, besluit je toch maar toe te geven en weer binnen aan je bureau te gaan zitten. Herkenbaar? Dit zonnescherm voor je laptop biedt uitkomst. Je bevestigt het zonnescherm aan je beeldscherm, waarna er aan alle kanten van je beeldscherm schaduw valt. Nu kun je zonder problemen lezen wat er op je beeldscherm staat. Ideaal, toch?

Het zonnescherm is verkrijgbaar bij Bol.com, voor 69,95. Niet heel goedkoop, maar wel héél handig voor wie het zat is om tijdens de hitte in huis te zitten. Fijne werkdag in de buitenlucht gewenst!

zonnescherm laptop