Betaalbaar beddengoed van hoge kwaliteit? Dan moet je deze hebben

Als je je bedenkt dat je 1/3e van je leven in bed spendeert, dan is het wel zo prettig als je fijn beddengoed in huis hebt. Maar probeer maar eens iets van hoogwaardige kwaliteit te vinden wat ook nog eens betaalbaar is. Voor de 26-jarige Jorien Huigen leek dit bijna een onmogelijke missie en daarom besloot ze het heft in eigen handen te nemen. Goed beddengoed hoeft immers niet de hele wereld te kosten, toch?! Zij bedacht het merk JOARZ: luxueus katoenen beddengoed in de meest stijlvolle kleuren voor een betaalbare prijs. En daar zijn we bij Ze gek op, dus is het tijd om JOARZ uit te proberen.

Hoogwaardige kwaliteit

Ik hoor het je denken: katoen is toch katoen? Dit is echter absoluut niet waar: katoen is er blijkbaar in allerlei gradaties. Jorien koost voor haar JOARZ-producten voor 100% OEKO-TEX® gecertificeerd lang-stapelig katoen, percal geweven, met een draaddichtheid van maar liefst 300 draden per vierkante inch. Technisch verhaaltje, maar dit komt er in de praktijk op neer dat je het verschil in kwaliteit écht merkbaar voelt: het is wel even andere koek dan het standaard dekbedovertrek dat je bij de woongigant koopt. En dat al vanaf € 59,95 per dekbedovertrek!

Warm, zacht en luchtig

Verpakt in een stijlvolle verpakking voelt het dekbedovertrek lekker dik en zacht aan. En dat niet alleen: wanneer het bed is opgemaakt waan je je onder een fris en fijn dekbed: het dekbedovertrek houdt je warm, maar is ook voldoende luchtig. Ook fijn: JOARZ kiest voor eco-friendly katoen, wel zo prettig aangezien dit direct in aanraking komt met jouw grootste orgaan; je huidje.

Hoera: gratis hoeslaken!

Naast dekbedovertrekken heeft JOARZ ook ander beddengoed zoals kussenslopen en hoeslakens. En laten ze nu net een fijne actie hebben: bij aankoop van een tweepersoons of lits-jumeaux dekbedovertrek ontvang je nu een hoeslaken ter waarde van € 44,95 helemaal gratis! Gun jezelf dat allerfijnste bed om ’s nachts in te slapen: je zult er sowieso geen spijt van krijgen. Bestellen kan door hier te klikken. Slaap lekker!