Cadeautip: House of Opulence geurkaars X Basmat Levin

Is het nog een zoektocht om het perfecte kerstcadeau te vinden voor je geliefden, of voor jezelf? Zoek dan niet verder. Deze kleurrijke geurkaarsen van House of Opulence in samenwerking met kunstenares Basmat Levin is alles wat je nodig hebt deze winter om een heerlijke geur en warme sfeer in huis te halen.

Limited edition geurkaars 

Ieder jaar ontwikkelt parfummerk The House of Opulence een parfum samen met een getalenteerde kunstenaar en brengen ze een exclusieve geurkaars uit. Dit jaar is het de limited edition BASMAT Gold & Black. Waar de buitenkant het unieke en kleurrijke design heeft te danken aan kunstenares Basmat Levin, is de kaars vanbinnen ook een waar kunstwerk. De was is volledig plantaardig en de kruidige geuren die de kaars verspreiden maakt het een unieke gift. De kaars is rijk aan bestanddelen van noten van onder andere amber, patchouli, wierook, mirre en agarhout. Dit zorgt voor een warme, Midden-Oosterse geur die je een ware reis geeft. De kaarsen branden maar liefst zo'n 55 tot 65 uur!

Speciaal design

Er zijn twee kaarsen ontworpen: de Basmat Black & Basmat Gold, met allebei een unieke geur. De pret houdt niet op zodra de kaars is opgebrand. De kleurrijke en speciale houder is zo ontworpen dat het nog voor veel andere dingen gebruikt kan worden. Zo kan je het als mok gebruiken (perfect om je warme chocolademelk mee warm te houden), maar de houder kan ook dienen als pennenhouder of vaas. Duurzaam én handig dus. 

Voor €48,- kan je het collectors item krijgen. Wees er snel bij, want de limited edition geurkaarsen zijn maar tijdelijk verkrijgbaar. Bestel de kaarsen hier.

Tip: heb jij een geliefde die in het buitenland zit? Dan is dit je kans, want The House of Opulance heeft een internationale cadeauservice! Ideaal dus als je het cadeautje overzees wilt laten gaan.