Welk type persoon ben jij in bed?

Intiem door Juliët

Sexy timeDe kans is groot dat jij inmiddels jezelf zo goed kent dat je wel weet wat voor persoonlijkheid je hebt. Maar weet jij ook welk type persoon je in bed bent? Ben jij de verslaafde of ben jij juist heel sensueel? Er zijn maar liefst elf verschillende seksuele persoonlijkheidstype. Lees gauw verder en kom erachter wat ze zeggen over jouw seksleven.

Type persoon in bed
 

1. Sensueel 

Een sensueel type is iemand die meer van de relatie is dan van een one night stand. Jij bent niet uit op casual seks of een lange lijst met seks-parnters. Jij bent juist gek op knuffelen en orgasmes krijgen terwijl jij en je partner elkaar in de ogen aankijken. Ook ga je liever voor de missionairs dan de doggystyle. Echt intiem contact dat is waar je van houdt.

2. Erotisch

Het erotische type heeft liever helemaal geen seks dan saaie seks. Jij gaat voor unieke seks met een stout randje. Toch hoeft het niet helemaal kinky te zijn. Met een erotisch type hoef je in ieder geval niet bang te zijn voor een sekssleur. Jij houdt juist van rolspellen, veel afwisseling en nieuwe dingen proberen. Herken jij jezelf in dit type?

 

3. Afhankelijk

Een sexy berichtje sturen terwijl je aan het werk bent. Dat is echt iets voor jou. Je denkt gewoon non-stop aan seks. Als het sexytime er eenmaal is, hoef je er alleen niet verwachten dat er iets uit komt rollen. Een afhankelijk type spreekt af voor de seks, maar niet voor de relatie. Vaak is daten iets te serieus voor je. Maar iemand 's avonds laat langs laten komen, zeg je geen nee tegen.

 

4. Gever

Jij bent een echte gever. Jij zal er alles aandoen om je partner tot een hoogtepunt te brengen. De seksuele ervaring van je parnter is misschien nog wel belangrijker als die van jezelf. Je bent vooral gericht op hoe je parnter zich voelt en of die genit. Alleen vind je het soms wel lastig om op je eigen genot te richten.

 

5. Gerechtigd

Gerechtigd? Misschien een beetje een gekke naam, maar toch heel toepasselijk. Jij bent vooral het type die het belangrijk vindt om het zelf erg leuk te hebben. Zodra jij het orgasme hebt bereikt, vind je het allemaal wel prima. Jij hebt genoten en dat is het belangrijkste. Voordat je het weet ga jij al weer door met andere dingen. Denk aan op je telefoon kijken of even wat drinken. Niet zo heel netjes. Bij jou is het vooral eens en nooit meer.

 

6. Afwezig 

Jij bent vaak een beetje afwezig tijdens de seks. Jij bent met hele andere dingen bezig. Jij zit al aan de boodschappen voor morgen te denken inplaats van het genot terwijl jullie bezig zijn. Het is maar net waar je van houdt. Maar dit is niet echt hetgeen waar je op zit te wachten als je aan een overgetelijke avond denkt.

 

7. Verslaafd

Het volgende type is de verslaafde. Jij bent echt obsessed met seks. Helaas ben jij wel iemand die nog wel eens vreemd zou kunnen gaan. Jij staat namelijk open voor seks met je partner, maar ook met anderen. Eigenlijk met iedereen. Dat is niet hoe het werkt. Wetenschappelijk is bewezen dat dit type bestaat. Hoe naar het ook klinkt.

 

8. Gedwongen

Waar denk je aan bij een gedwongen type? Aan specifieke fetisjes. Denk aan opgewonden worden van voeten of van bijvoorbeeld latex. Vaak ben jij iemand die extreem gedomineerd wil worden of juist zelf erg dominat is. Zonder aandacht te besteden aan je fetisjes, is het voor jou niet spannend genoeg.

 

9. Gestrest

Stress, stress en nog meer stress. Jij vraagt je vaak af of anderen je wel leuk vinden. Kan ik wel de ander tot een orgamse brengen? Krijg ik zelf wel een orgasme? Allemaal zorgen die nergens voor nodig zijn. Het is voor jou erg lastig om volledig te kunnen genieten. Jouw partner moet je constant geruststellen, moed inpraten en vooral vertellen dat het allemaal wel goed zit. Elkaar een beetje helpen hierin kan al enorm verschil maken. Communication is key!

 

10. Ongeïnteresseerd 

De laatste uit dit rijtje is de ongeïnteresseerde. Jij kan tijdens de seks nog wel eens aan een ander denken. Dit doe je uit verveeldheid of omdat jouw partner jou leuker vindt als andersom. Vertel dit alleen wel voor de seks in plaats van erna. Zo houdt je niemand aan het lijntje. Wel zo eerlijk.