Zo masseer je zijn ballen

Liefde door Redactie Ze.nl

Scrotum, testikels of knikkerzak. Het is maar net hoe je ze wilt noemen, maar we hebben het natuurlijk over de ballen van een vent. Misschien niet een alledaags onderwerp, maar zeker de moeite waard om eens uitvoerig te bespreken. Want wat moet je er nou eigenlijk precies mee doen? Wij leggen haarfijn uit hoe jij hem een spetterend happy ending kunt bezorgen.

Zijn knikkerzak

Tover de babyolie tevoorschijn en masseer er zachtjes zijn scrotum mee. We leggen vooral de nadruk op zachtjes, want het is nogal gevoelig down under. Vergeet ook niet het gebied rondom zijn ballen want ook daar maak je hem ontzettend blij mee.

Het tussengebied

Een spot die velen van ons vergeten is het stukje tussen zijn testikels. Maak een pompende beweging met je duim en vingers. Herhaal dit een tijdje en voila: meneer is happy. Zeer happy.

Allebei de tennisballen

Maar niet alleen het gebied rondom en ertussen moet goed onder handen genomen worden, ook de ballen zelf ziet hij het liefst grondig gemasseerd worden. Masseer ze met lichte druk zodra je merkt dat hij het aanzienlijk fijn vindt waar jij mee bezig bent.

Zijn perineum

Zijn watte? Je leest het goed, zijn perineum. Dit is het stukje tussen de aanhechting van zijn ballen en z’n anus. Het klinkt misschien ietwat gek, maar door dit plekje te masseren en zachtjes druk op uit te oefenen met je vingers, zorgt je voor een spetterend einde bij meneer. Zeker niet overslaan dus!

Teabagging

Alweer zo’n vreemd woord, maar oh zo’n fijn gevoel voor de heer in kwestie: teabagging. Het is even de juiste positie vinden, maar dan heb je ook wat. Ga iets door je knieën en doe je mond open. Op deze manier kan hij zijn knikkerzak als het ware dippen in jouw mond. Laat het sabbelen en vooral je tong niet achterwegen, want daarmee bereik je pas echt een hoogtepunt bij hem.

Gebruik je nagels

Vergeet niet ook je nagels te gebruiken. Je kunt er zijn scrotum namelijk fantastisch mee kriebelen. Een echte aanrader!