Deze sterrenbeelden zijn snel chagrijnig

Psyche & spiritualiteit door Anne-Fleur

Elk karakter verschilt, waar de een ontzettend geduldig en altijd vrolijk is, is de ander juist het tegenovergestelde: snel chagrijnig én een kort lontje hebben. Tja... dat is nu eenmaal zo. Maar, blijkbaar staat het ook in de sterren geschreven, of je snel chagrijnig bent of juist niet. Déze sterrenbeelden kunnen nogal snel boos worden.

Schorpioen

Als de Schorpioen eenmaal chagrijnig is (wat ook nog best snel gebeurd), is het een bui die ook nog eens heel lang blijft hangen. De mood van dit teken kan gewoon snel omslaan. Wat ze dan ook nog eens doen - om het nog een stukje erger te maken - is naar boze en harde muziek luisteren. Gelukkig is de Schorpioen ook na een tijdje wel weer op te vrolijken met wat (flauwe) humor.

Kreeft

Kreeften zijn hele emotionele mensen en voelen allerlei gevoelens veel intenser dan anderen. Je merkt het als dit teken goed in z'n vel zit, maar andersom helaas ook. In tegenstelling tot de Schorpioen heeft de Kreeft vaak ook wel door dat 'ie chagrijnig is, en wil er dan zo snel mogelijk van afkomen. Wat daarvoor nodig is, is een beetje me-time en rationeel denken en dit teken is weer zo blij als een kind.

Ram

Net als bij de Kreeft, duurt ook een chagrijnige bui bij de Ram niet lang. Toch is dit sterrenbeeld wel snel op z'n teentjes getrapt, en reken maar dat je het te horen krijgt als je de reden bent van deze chagrijnige bui. Maar, als de Ram z'n mening dan heeft gegeven, is het daarna ook wel weer snel goed. Moving on, baby. 

Tweelingen

Omdat de Tweelingen soms een resting bitch face kan hebben, krijgt dit teken mega vaak de vraag of ze chagrijnig zijn of dat er iets aan de hand is. In principe wordt de Tweelingen niet zo snel boos, maar met dit soort vragen haal je wel het bloed onder haar nagels vandaan. En je ziet het al, dan is dit sterrenbeeld dus wél chagrijnig. Ook dit is niet van lange duur, want de Tweelingen zijn allang weer ergens anders mee bezig.