Het einde is in zicht: Videoland kondigt zesde én meteen laatste seizoen van Mocro Maffia aan

Media door Jennifer

Slecht nieuws voor alle fans van de populaire serie Mocro Maffia, maar helaas is het einde in zicht. No worries, na de cliffhanger van het huidige seizoen kunnen we nog genieten van een volgend seizoen. Alleen wordt seizoen 6 van Mocro Maffia het allerlaatste seizoen, zo kondigt Videoland zojuist aan op hun Instagram. Nooo!

Mocro Maffia krijgt zesde seizoen

Grote kans dat ook hier een hoop fans van Mocro Maffia meelezen, want de serie op Videoland is razendpopulair. Inmiddels is het alweer vijf jaar geleden, dat het eerste seizoen van start ging bij Videoland. Dit was het begin van een keiharde strijd om de drugshandel in Amsterdam tussen beste vrienden Romano (Mandela Wee Wee), Paus (Achmed Akkabi) en Potlood (Nasrdin Dchar). In de afgelopen vier seizoenen hebben de vrienden al meerdere malen diverse mensen (onnodig) laten 'slapen', oftewel - op gruwelijke wijze - vermoord. En daar komt nu bijna een einde aan. Wát?

Ergens in 2024 zal seizoen 6 van Mocro Maffia te zien zijn, op welke datum precies dat is nog niet bekend. Wel weten we, dat het zesde seizoen helaas de allerlaatste wordt.

Einde van Mocro Maffia

Yep, het einde van Mocro Maffia is nu echt in zicht. Ondanks dat de serie een groot succes is en zelfs wereldwijd te zien, onder meer in Indonesië, Frankrijk en Japan, eindigt Mocro Maffia toch echt volgend jaar. Ondertussen hebben ze wel vorig jaar maart de 50 miljoen streams aangetikt op Videoland, wat een flinke mijlpaal is! Daarnaast hebben ze in Nederland verschillende prijzen mogen ontvangen, waaronder twee Gouden Kalveren. Dit allemaal onder creatieve leiding van Achmed Akkabi én Ashar Medina. Achmed was de eerste vier seizoenen de creative producer, maar gaf het stokje bij seizoen 5 over aan Ashar.

Strijd tussen Paus en Tatta

Gelukkig duurt het dus nog eventjes en kunnen we in de tussentijd genieten van maarliefst twee hele seizoenen. Dat zijn dan waarschijnlijk acht afleveringen per seizoen en misschien nog wel een extra spin-off, who knows. Zo werd voorafgaand aan seizoen 5 van Mocro Maffia een spin-off online gezet genaamd Tatta (Robert de Hoog), wat natuurlijk over dit hoofdpersonage ging. Hierin krijgen we eigenlijk een voorproefje op het huidige seizoen, waarin de strijd is losgebarsten tussen hoofdpersonages Paus en Tatta.

Op dit moment staat alleen de eerste aflevering van seizoen 5 van Mocro Maffia op Videoland. Elke vrijdag, dus morgen alweer, verschijnt vervolgens een nieuwe aflevering op het streamingplatform.

Lees ook: Fan van Undercover? Dan vind je deze Nederlandse series ook leuk