Deze sterrenbeelden zijn de beste appers

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

Appen, volgens sommigen is het een vak op zich. Sommige mensen doen er zeker vijf werkdagen over om te reageren terwijl anderen juist direct reageren. Het lijkt alsof sommige mensen simpelweg talent ervoor hebben. Sommige sterrenbeelden zijn betere appers dan anderen, en dan voornamelijk deze drie.

Lees ook: Deze sterrenbeelden kunnen echt niet liegen

Stier

Stieren zijn ontzettend betrouwbare mensen. Dit is ook waarom ze zulke goede appers zijn. Ze zullen je nooit langer dan nodig laten wachten op een antwoord en ze zijn ook erg duidelijk. Ze doen niet aan poespas en vertellen je precies wat je moet weten. Door hun betrouwbaarheid zijn ze erg consistent in hun appgedrag. Daarnaast zorgen ze ook graag goed voor hun inner circle. Vrienden en familie krijgen dus altijd prioriteit als het op appen aankomt. Een appje van hun beste vriend of moeder zullen ze niet zomaar negeren, wat de omstandigheden ook zijn. Stieren kunnen enorm genieten van kletsen via de app, maar als je ze om hulp of advies vraagt zullen ze hier erg serieus en direct op reageren. Vraag ze dus enkel om hun mening als je klaar bent om hun ongezoute mening te horen en te accepteren.

Tweelingen

Tweelingen kunnen ontzettend goed in communiceren. Dit komt doordat hun sterrenbeeld wordt beheerst door de planeet Mercurius, de planeet van de communicatie. Hierdoor is het dus ook geen verrassing dat dit sterrenbeeld een fijne apper is. Ze zullen vrijwel altijd goed bereikbaar zijn, behalve als ze hun telefoon kwijt zijn. Tweelingen zijn ontzettende multi-taskers. Hierdoor zijn hun appjes zo nu en dan nogal chaotisch, maar ze weten toch altijd goed hoe ze een gesprek gaande houden. Als je hun snelle appjes bij kunt houden, is een Tweelingen de ideale persoon om te appen voor een hilarisch gesprek.

Steenbok

Steenbokken kun je al je geheimen toevertrouwen. Ze zijn de meest betrouwbare mensen die je ooit zal ontmoeten. En dus zijn ze ook ontzettend goed in appen. Steenbokken hebben een soort ouderlijke energie. Hierdoor zullen ze altijd snel op appjes reageren, zeker als het om werkgerelateerde zaken gaat. Als een Steenbok je belooft om je terug te appen of om je iets te laten weten, dan kun je er vanuit gaan dat ze zich hieraan houden. Ondanks de zakelijke buitenkant, kunnen Steenbokken ook erg speels zijn over de app. Het doorsturen van memes en Whatsapp-stickers is de love language van de Steenbok. Kijk er dus niet gek van op als ze vanuit het niets een hoop stickers doorsturen, het is een teken van liefde.

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn de beste moeder-dochter match