Deze sterrenbeelden zijn de beste moeder-dochter match

Psyche & spiritualiteit door Anne-Fleur

There is nothing like a mother-daughter bond, waar bij de een de connectie met haar moeder heel sterk is, had de ander gehoopt op een iets andere relatie met haar moeder. Welke sterrenbeelden jullie zijn, maakt dan ook veel uit voor deze relatie. Deze combinaties in sterrenbeelden zijn de beste moeder-dochter matches.

Moeder-dochter matches

Een goede relatie met je moeder of vader is niet altijd een gegeven. Het leven werkt soms nu eenmaal niet zoals je gehoopt had, maar als je gezegend bent met een fijne band met (één van) je ouders, mag je van groot geluk spreken. En ook al heb je gewoon een goede connectie met je moeder, dat betekent niet direct dat jullie sterrenbeelden ook compatible zijn. Maar met deze matches is de compatibility het gewoon echt next level.

Kreeft en Kreeft

Twee Kreeften als moeder en dochter zijn een van de beste matches wat betreft de sterrenbeelden. Beide partijen zijn erg gevoelig, maar hebben ook veel begrip voor een ander - iets wat erg belangrijk is in een moeder-dochterrelatie. Verder hebben jullie samen de fijnste (en emotioneelste) gesprekken die anderen niet altijd zullen begrijpen.

Steenbok en Schorpioen

Schorpioenen zijn over het algemeen vaak goede moeders, omdat zij haar kinderen vertrouwt en de ruimte geeft om hen te laten doen wat ze willen (tot op zekere hoogte natuurlijk). Een Steenbok-dochter in combinatie met een Schorpioen-moeder is perfect, omdat de twee elkaar compleet maken. De Steenbok is wat praktischer en voorspelbaarder ingesteld, wat weer goed werkt voor de Schorpioen. Daarnaast kan de Schorpioen de Steenbok ook wat losser maken. Deze twee sterrenbeelden zijn absolute best friends. 

Leeuw en Waterman

Een Leeuw-moeder met een Waterman-dochter is een van de gezelligste en leukste combinaties die je maar kunt bedenken. Leeuwen staan graag in het middelpunt, en zal een Waterman-dochter daarin kunnen aansporen. Goed voor de Waterman, die wel sociaal is, maar niet per se in de spotlights hoeft te staan. Andersom deelt de Waterman graag haar social life met haar moeder, en er is niets wat de Leeuw gelukkiger maakt. Een ding weten we zeker: met deze match is het in ieder geval nooit saai.