Jessy (27) wil er zo extreem mogelijk uitzien: "nu nog elfenoren, permanente vampiertanden en inkt in mijn ogen"

Lichaam door Rochèll

Tatoeages en piercings, die hebben veel mensen. Maar zoveel tatoeages en piercings als de 27-jarige Jessy Kirkpatrick uit de Verenigde Staten? Dat niet. Jessy heeft zelfs een verslaving aan lichaamsaanpassing. “Elke dag kijk ik in de spiegel en ik heb zoiets van: verdorie, ik heb echt iets nieuws nodig", vertelt ze.

Uitgerekte oorlellen, tatoeages in het gezicht en neusringen: niets is te gek voor Jessy. Als het aan haar ligt, ziet haar lichaam er binnenkort nog veel extremer uit. Door alle lichaamsaanpassingen kan ze rekenen op flink wat reacties. Zo is ze er zelfs van beschuldigd eruit te zien als een moordenaar. Sinds alle aanpassingen aan haar lichaam, zit Jessy naar eigen zeggen echter een stuk beter in haar vel. Voor alle aanpassingen vond ze zichzelf 'lelijk en walgelijk'.

Lees ook: Rolf (62) heeft 278 piercings op zijn intieme delen: “Ik heb het nog steeds geweldig in bed”

Nog meer aanpassingen

Hoewel veel mensen al vinden dat Jessy er angstaanjagend uitziet, wil ze zelf nog meer aanpassingen zien. "Ik ben blij met hoe ver ik tot nu toe ben gekomen, maar ik wil altijd meer", vertelt ze tegen The Daily Star. Wat ze allemaal nog aan zichzelf wil laten doen? Onder andere een black-out body-suit van tatoeages: haar hele lichaam vol met inkt. Daarnaast wil ze ook een tongspleet, een getatoëerde tong, grotere oorlellen en neusgaten en meer piercings. "De lijst is eindeloos."

Jessy is heel blij met haar keuzes tot nu toe en schaamt zich niet voor wie ze is. “Ik weet waar ik aan begonnen ben en ik ben niet van plan om ooit te stoppen. Ook al ben ik anders en word ik neergehaald om hoe ik eruitzie, ik voel me liever zelfverzekerd en beter over mezelf dan er normaal uit te zien en me ellendig te blijven voelen in mijn eigen hoofd", legt ze uit.

Sociale media

Via Instagram, TikTok en YouTube deelt Jessy haar verhaal en leven met volgers. “Ik denk dat het begon om te delen hoe blij ik er allemaal van werd en het werd de wereld laten zien dat het oké is om anders te zijn en hoe dit mijn leven heeft veranderd en gered", legt ze uit. "En ik wilde alle nieuwe dingen die ik krijg laten zien, want het is een persoonlijke reis."

 

@thesicklyvampire I have no regrets, because I’m comfortable with who I am becoming. Ive grown from that damaged frail person, and I’m proud of myself. #capcut #modelscut #glowup #trend #viral #foryou #bodymod #bodymodification #tattoosociety #labret #piercing #piercings #nosepiercing #septumpiercing #septum #ink #inked #makeuplook ♬ VOID - Melanie Martinez