Last van schurende bovenbenen? Deze antischuurcrème van Decathlon is dé oplossing

Lichaam door Rochèll

De temperaturen lopen op en dat betekent dat de korte rokjes, jurkjes en broekjes weer uit de kast mogen worden getrokken. Heerlijk! Hoewel dat aan de ene kant fijn is, brengt die korte kleding ook ongemakken met zich mee. Zo hebben veel mensen last van schurende bovenbenen. Goed nieuws voor wie ook zo gek wordt van die schurende bovenbenen: Decathlon verkoopt nu een héél handig hulpmiddel.

Terwijl je door de stad loopt, voel je het alweer aankomen... Je dijen beginnen tegen elkaar aan te plakken. Oorzaak? De warmte. Voordat je het weet schuren je benen weer langs elkaar. Veel vrouwen dragen een extra broekje onder hun rok of jurk, om zo schurende bovenbenen tegen te gaan. Een goede oplossing, maar niet altijd fijn als het warm is. Een crème is daarentegen een nog veel makkelijkere oplossing.

Lees ook: Oei: zó snel kun je verbranden door de zon

Antischuurcrème tegen schurende bovenbenen

Decathlon verkoopt een antischuurcrème, oorspronkelijk bedoeld om de huid te beschermen tegen oververhitting en irritatie tijdens het sporten. Maar diezelfde créme werkt dus ook héél goed tegen schurende bovenbenen. De antischuurcrème is water- en transpiratiebestendig, dus ideaal om te gebruiken tijdens warmere temperaturen. Je koopt de antischuurcrème voor €6,99 via de website of in de fysieke winkels van Decathlon. Laat die zomer maar komen!

antischuurcreme