Waarom we zo van mannenbillen houden

Lichaam door Anniek
Je hebt billenmannen en borstenmannen, maar hoe zit dat met ons vrouwen? Wij houden ook van een mooie bilpartij bij onze lovers. Hoe meer bil, hoe beter! Dit is waarom vrouwen in katzwijm vallen bij een mooi stel mannenbillen.
 
Wij vrouwen kwijlen graag weg bij een mooie mannenkont. Mannenbillen zijn namelijk voor een vrouw wat een goede borstpartij is voor een man: heaven on earth. Maar waarom houden wij vrouwen toch zo van de bilpartij van mannelijke exemplaren? Nou, om deze redenen:
 
Bron
 
1. Je kunt er lekker in knijpen. Laten we even eerlijk zijn: we vinden het heerlijk om onze hand op de kont van onze wederhelft te leggen en even te knijpen. Gewoon dat gevoel van zijn kont in je handen... Oef, we krijgen het al warm als we eraan denken.
 
2. Billen vormen een goede houvast tijdens de seks. Tijdens het missionarisstandje grijp jij graag de bilpartij van je lover, want dan kun je hem nog dichter tegen je aantrekken. Hoezo mag hij houvast vinden aan jouw borsten en jij niet aan zijn bips?
 
3. Het zit lekker als je tijdens het lopen je hand in zijn achterzak doet. Gewoon casual een hand in zijn zak schuiven en de spieren voelen rollen onder je hand... Oe la la, daar worden we geil van. 
 
4. Je kunt hem plagend een tikje geven op zijn bips. Het is nu eenmaal het beste plekje om te slaan.
 
5. Ze zijn fijn om naar te kijken als hij staat te douchen of zich omkleedt. In een broek of onderbroek ziet zijn derrière er verrukkelijk uit, maar als hij de kleding eenmaal uittrekt kwijl jij echt alles onder. Je kunt er niets aan doen, zijn kont ziet er nou eenmaal heerlijk uit.
 
Bron
 
6. Een goed gevormd achterwerk ziet er bekoorlijk uit in een broek. Zeker als de broek in kwestie wat strakker is, hebben we er geen bezwaar tegen om achter onze lover aan te lopen.
 
7. Een lekkere kont staat gewoon mannelijk. Punt.
 
8. Je kunt er lekker op liggen. Als hij op zijn buik ligt en jij bovenop hem duikt, ligt het lekker zacht. En als je even met je hoofd op zijn kont rust, kun je zo in slaap vallen. Sweet dreams!
 
9. Ze zijn lekker warm. Heb jij het 's nachts koud, dan schuif je maar wat graag richting je lief, zelfs als hij met zijn rug naar je toe ligt. Zijn billen stralen nou eenmaal warmte uit, dus kontje-kontje liggen vind je geen probleem.
 
10. Sommige mannen hebben kuiltjes in hun billen. En dat staat heel sexy. Raawr.
 
11. Hij heeft genoeg zitvlees als jij bij hem op schoot gaat zitten. Wat heel fijn is, want zo kun jij lekker lang op hem blijven zitten. Best feeling ever!
 
Ben jij ook zo'n fan van mannenbillen?