It's a...! Milly van Married At First Sight maakt geslacht bekend van eerste kindje

Celebs door Jennifer

Als je het tv-programma Married At First Sight op de voet volgt, dan ken je vast nog wel oud-kandidaat Milly Scheel. Na het programma bleef ze nog even getrouwd met haar wetenschappelijk gematchte echtgenoot Joost. Maar inmiddels heeft ze een nieuwe vriend én een eerste kindje op komst, waarvan ze nu ook het geslacht heeft onthuld. Aw!

MAFS-Milly onthult geslacht eerste kindje

Na een uiteindelijk mislukt Married At First Sight-huwelijk met Joost, is Milly weer helemaal gelukkig met een nieuwe liefde. Na het MAFS-seizoen in 2018 deed Milly twee jaar later nog een poging tot het vinden van de liefde in Married At First Sight: Second Chance. De tv-programma's hebben haar niet geholpen, maar in augustus 2022 schoot cupido dan toch raak bij Milly. Toen deelde ze via Instagram het eerste kiekje van haar en haar nieuwe vriend tijdens een vakantie in Kaapverdië. Dat is ook het socialmediakanaal, waar ze nu een nieuwe post heeft geplaatst. Deze keer zie je hoe blauwe confetti over Milly en haar vriend heen dwarrelen, terwijl ze elkaar een liefdevolle kus geven. Na het nieuws van Milly dat ze in verwachting is van haar eerste kindje, is het wel heel duidelijk waar deze nieuwe post overgaat.

Blauwe confetti

Het eerste kindje van Milly en haar vriend wordt pas verwacht in oktober 2023, maar het geslacht is inmiddels dus wel bekend. Op haar Instagram post ze naast de schattige foto ook een video van de gender reveal party. Je ziet hoe het blije koppel een confettipopper afschiet, waar de blauwe confetti uitvliegt. Meteen wordt er natuurlijk luid gejoeld door de gasten. It's a boy!

Lees ook: Zien: dit is de nieuwe vriend van Married At First Sight-Milly