HEMA verkoopt t-shirts met tompoucen en rookworsten voor Koningsdag

Fashion door Rochèll

Nog heel even en dan is het zover: Koningsdag 2023. Tijd om de verjaardag van onze koning uitbundig te vieren. Heb jij al wel plannen voor Koningsdag, maar nog geen outfit? Geen paniek. HEMA verkoopt nu namelijk deze ge-wel-dige oranje t-shirts met tompoucen en rookworsten. Een betere outfit bestaat niet!

Ook leuk: Bij HEMA scoor je nu een koeltas met handig wijn tapvaatje

HEMA t-shirts voor Koningsdag

Ook zo fan van een heerlijke tompouce op z'n tijd? Of die rookworsten van de HEMA, die kun je toch gewoon niet weerstaan? Voor alle liefhebbers van de populaire snacks heeft de winkelketen nu merchandise op de markt gebracht. Een wit t-shirt met oranje tompoucen en vlaggetjes, een wit t-shirt met glitter(!) rookworsten én een oranje shirt met rookworsten. 

HEMA tompoucen en rookworsten

De t-shirts zijn gemaakt van 100% katoen en in verschillende maten te verkrijgen. Het oranje t-shirt met rookworsten valt onder de mannencollectie, maar is natuurlijk ook voor iedereen geschikt. Duur zijn de shirts niet: voor de witte t-shirts betaal je €12. Het oranje t-shirt kost €15. Voor je het weet is het alweer Koningsdag: rennen naar de winkel, dus! Je bestelt de t-shirts via de website van HEMA én in de fysieke winkels.

hema shirt tompouce

HEMA - t-shirt met tompoucen | €12

hema tshirt rookworst

HEMA - t-shirt met glitter rookworsten | €12

hema rookworst mannen

HEMA - t-shirt met rookworsten | €15