Ideaal: met deze goedkope spray van Action spuit je alle kreukels uit je kleding

Fashion door Rochèll

Wil je net die ene leuke blouse aantrekken, zie je dat er allemaal kreukels in zitten. Pff, vervelend. Tijd om te strijken heb je niet, dus dan maar een ander kledinstuk uitkiezen voor vandaag. Herkenbaar? Nou, daar is nu gelukkig een oplossing voor. Winkelketen Action verkoopt namelijk een anti-kreukspray die alle kreukels laat verdwijnen. Weg met die strijkijzer en hup, sprinten naar de Action!

Klinkt te mooi om waar te zijn, niet? Een spray die alle kreukels laat verdwijnen is natuurlijk onmisbaar in ieder huishouden. Deze moet je in de voorraadkast hebben staan. En als je op reis gaat, dan is deze spray natuurlijk ook ideaal om mee te nemen in je koffer. 

Fix&Go anti-kreukspray

We hebben het over de 'Fix&Go' anti-kreukspray. De spuitbus heeft 185ml aan inhoud en gaat dus best wel even mee. Voor één fles betaal je €2,49. Koopje! Het product is te vinden op de website van Action, maar enkel beschikbaar in de fysieke winkels. Mocht je een fles op de kop willen tikken, dan zul je dus echt even de deur uit moeten. 

Eerst zien, dan geloven? Dat dachten wij ook. Gelukkig vonden we op Instagram al snel een video van een tevreden gebruiker van het product, die laat zien hoe het middeltje werkt. Bekijk 'm hier:

Meer op Instagram