Zangtalenten opgelet: Action verkoopt nu een karaokeset voor een prikkie

Vrije tijd door Rochèll

Ben jij hét zangtalent van je vriendinnengroep? Of ken je iemand anders die een karaokeset wel kan gebruiken? Ren dan nu naar de Action! De winkelketen verkoopt namelijk een karaokeset voor een prikkie. Voor minder dan drie tientjes zingen jullie de sterren van de hemel. Dat deden jullie natuurlijk al, maar met deze karaokeset kan publiek ook van een afstandje meegenieten van jullie zangkunsten.

Karaokeset van Action

De karaokeset van Action bestaat uit een box - voorzien van discolichten - en twee microfoons. De set heeft een batterijduur van 5 uur en is te gebruiken met behulp van een bluetoothverbinding. Je verbindt de set met je telefoon, kiest je favoriete nummer uit en bent helemaal ready to go! Voor wie niet vies is van een beetje autotune: het is ook mogelijk de functies 'echo' of 'stemvervormer' aan te zetten.

Alleen deze week

Als jij tijdens een avondje uit niet bij de microfoon weg te slaan bent, dan is de kans groot dat jij het liefst ook thuis karaoke avonden organiseert. Hoewel je misschien denkt dat een geluidsinstallatie wat aan de dure kant is, hoeft dat helemaal niet zo te zijn. Dat bewijst de Action maar weer: je koopt daar namelijk een karaokeset voor €24,90. De karaokeset is te vinden op de website, maar enkel te koop in de fysieke winkels. Goed om te weten: het gaat hier om een weekactie, dus je moet er snel bij zijn. Op is op!