Deze kristallen geven jouw carrière een boost

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

Is er een baan die je echt heel graag wil? Of zit je misschien te hopen op een promotie? Als je carrière een boost nodig heeft, zijn er verschillende kristallen die je hierbij kunnen helpen. Dit zijn de kristallen die je het beste bij je kunt dragen om je carrière naar een hoger niveau te tillen.

Lees ook: Iedereen heeft een persoonlijke tarotkaart: zo achterhaal je jouw 'zielenkaart'

Kristallen voor carrière succes

Als je van plan bent om kristallen in te zetten voor je carrière, zijn er een aantal dingen die belangrijk zijn om te weten. Kristallen werken namelijk niet zomaar. Je kunt kristallen opladen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door ze in maanlicht te leggen (bij voorkeur tijdens een volle maan). Daarnaast moet je duidelijk een intentie hebben met de kristallen. Dit is de energie die ze zullen dragen. Tot slot kun je de kristallen op je werkplek bewaren zodat ze hier het meeste van pas komen. Doe ze in een la in je kantoor, leg ze op je bureau of draag ze bij je in de vorm van sieraden. Op deze manier haal je het meeste uit je kristallen!

Lapis Lazuli

Deze prachtige blauwe steen heeft meerdere voordelen. Zo zou het je meer wijsheid en autoriteit geven. Dit is ideaal om je communicatie met collega's, je baas of potentiele werkgevers te bevorderen. Je komt beter uit je woorden en weet ook precies waar je het over hebt. Daarnaast helpt Lapis Lazuli bij het verhelpen van angstigheid en bevordert het je creativiteit. Deze twee dingen kunnen ook zeker nooit kwaad tijdens het werk.

Sodaliet

Sodaliet is een perfecte steen om bij je te dragen als je behoefte hebt aan wat meer zelfvertrouwen op de werkvloer. Dit kristal helpt jou met inzien wat jij allemaal kan en hoe waardevol jij bent voor een team. Daarnaast geeft het je ook meer compassie naar jezelf. Je bent een mens en mensen maken fouten. Dit is hartstikke normaal en daar hoef je jezelf niet voor te straffen. Tot slot helpt sodaliet je bij het luisteren naar je intuïtie, wat zeker goed van pas komt bij het maken van moeilijke beslissingen.

Aventurijn

Aventurijn staat bekend als een kristal dat staat voor goed geluk. Als jij van plan bent om een groot risico te nemen of om iets nieuws te gaan ondernemen, is aventurijn de steen voor jou. Deze steen is jouw good luck charm voor wanneer jij jouw carrière een goede boost wil geven.

Chalcedoon

Deze prachtige steen laat alle angstigheid van je afgleiden. Al je angsten verdwijnen als sneeuw voor de zon als je chalcedoon bij je draagt. Hierdoor kan jij je meer focussen op het heden en op wat er allemaal gedaan moet worden. Dit maakt chalcedoon het perfecte kristal voor mensen met drukke banen zoals een baan in de zorg.

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn echte ochtendmensen