Zie jij overal dezelfde getallen? Dit zijn angel numbers en dit betekenen ze

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

11:11, 22:22 of een andere reeks van dezelfde getallen. Soms lijkt het wel of je ze overal ziet. Als je steeds dezelfde getallen blijft zien, kan dit een boodschap van het universum zijn. Dit is wat angel numbers inhouden en wat de getallen betekenen.

Lees ook: Deze sterrenbeelden genieten het meest van hun alone time

Wat zijn angel numbers?

Angel numbers zijn reeksen aan getallen die we in ons dagelijks leven tegenkomen. Je kan ze zien in de tijd, op prijskaartjes, op televisie en op nog veel meer plekken. Angel numbers kunnen een belangrijke betekenis hebben. Ze dragen een boodschap over. Zo kunnen ze aangeven dat er een belangrijke verandering in je leven aan gaat komen, dat er een einde komt aan een hoofdstuk van jouw leven of dat jouw harde werk zijn vruchten afwerpt. Angel numbers kunnen bestaan uit een reeks van hetzelfde getal, denk aan 111 of 333, maar het kunnen ook verschillende getallen zijn. Om te achterhalen wat individuele getallen betekenen, kijken we naar numerologie. 

Wat betekenen angel numbers?

Alle angel numbers hebben een eigen betekenis. We zetten de betekenissen van alle getallen voor je op een rijtje. Hierbij houden we het even op reeksen met hetzelfde getal, aangezien er oneindige combinaties zijn.

111

Het eerste getal geeft een nieuw begin aan. Deze getallen dienen als aanmoediging om nieuwe doelen op te stellen en je hier volledig op te storten. Zie het getal één als een groen licht van het universum. Dit geldt voor een reeks of wanneer het getal zich voordoet in een andere combinatie van cijfers. Wees open-minded en verwelkom het nieuwe begin.

222

Het getal twee staat voor balans en harmonie. Wanneer je dit getal veel ziet kan dit betekenen dat je op het juiste pad zit, je bent precies waar je moet zijn. Zie dit als een checkpoint voor jezelf en je doelen. Geloof in jezelf en ga door met waar je mee bezig bent. Het universum geeft bij deze haar stamp of approval.

333

In numerologie staat het getal drie voor creativiteit. Wanneer je dit getal veel ziet kan dit betekenen dat je meer outside the box moet denken en om je zelfexpressie te omarmen. We hebben allemaal onze eigen talenten. Dit getal zet je aan het denken: waarvoor kan dat talent van pas komen?

444

Dit getal staat voor stabiliteit en innerlijke kennis. Dus wanneer je een reeks van vieren te zien krijgt, betekent dit dat je meer in je eigen kunnen moet geloven. Je moet minder aan jezelf twijfelen. Dit getal toont aan dat je goed bezig bent. Geef jezelf een schouderklopje en ga verder. Je gaat je doel zeker bereiken als je zo doorgaat.

555

Dit getal waarschuwt je voor een mogelijke verandering. Het leven kan iets onverwachts jouw kant op gooien. Als je het gevoel hebt dat je vast zit, kan het getal vijf jou hoop geven. Het laat zien dat er een verandering aankomt en het vertelt je dat je deze verandering moet verwelkomen met open armen.

666

Dit getal wordt vaak als nogal eng gezien, maar dat is alles behalve waar. Het getal zes staat voor empathie, vriendelijkheid en emotionele steun. Dit getal vertelt je dat je meer naar je hart moet luisteren. Zie dit als een teken om wat liever tegen jezelf te zijn en om je negatieve gedachten de deur te wijzen.

777

Zeven is voor veel mensen een geluksgetal. In numerologie betekent het getal zeven dat je je angsten voor de toekomst los moet laten. Luister naar je instinct en vertrouw het universum. Het geluksgetal zeven vertelt je dat het allemaal goed gaat komen, geluk is onderweg naar jou.

888

Het getal acht staat ook voor goed geluk. Het getal lijkt op het symbool voor oneindigheid. Hierdoor heeft het een positieve invloed op jou en jouw geluk. Zie dit als een teken dat je nieuwe intenties moet zetten en even de tijd moet nemen om deze te manifesteren.

999

Tot slot, het getal negen is het laatste enkele cijfer. Dit getal geeft dan ook een einde aan. Dit is een teken dat er een einde gaat komen aan een hoofdstuk in jouw leven. Dit kan van alles zijn: het einde van een relatie of vriendschap of juist het einde van een lange periode van hard werken. Omarm deze eindes en maak je klaar voor een nieuw begin.

Lees ook: Zelf tarotkaarten leren lezen: 5 tips voor beginners