Gweneth (50) gaat naar bed met getrouwde mannen: "Ik vul een leegte op in hun leven"

Intiem door Rochèll

Geld verdienen door naar bed te gaan met getrouwde mannen. Klinkt misschien als een foute film, maar voor de 50-jarige Gweneth Lee is het dagelijkse kost. Schuldgevoel? Dat heeft ze helemaal niet. "Als een man vreemdgaat, heeft dat niets met mij te maken, want ze hebben er bewust voor gekozen om ontrouw te zijn", legt ze uit.

Inmiddels is Gweneth al 10 jaar lang minnares. Op dit moment is ze minnares van vijf mannen, wie ze allemaal via een datingsite heeft ontmoet. Nadat haar man overleed, vond ze een nieuwe partner. Toen bleek dat hij impotent werd, besloten ze een open relatie aan te gaan. Gwenet schreef zich in bij een datingssite. Haar relatie liep stuk, maar omdat ze genoot van het hebben van affaires met getrouwde mannen, besloot ze de website nog steeds te bezoeken.

Lees ook: Alexandrea's man ging 3,5 jaar lang vreemd: "Ik heb hem vergeven"

Succesvolle mannen

De meeste partners van Gweneth zijn zakenmannen die een vrouw thuis hebben zitten. Sommigen hebben ook kinderen. Bij deze mannen ontbreekt intimiteit in hun relatie, en daarom zoeken ze die intimiteit bij een minnares. Tegen de website Closer vertelt ze: " "Mijn type zijn succesvolle mannen die atletisch en gevestigd zijn, meestal in de vijftig of zestig. Ik ben nooit op jongere jongens gevallen en ik ben niet geïnteresseerd in one night stands. Om te beginnen ga ik lunchen met een man om te zien of we een klik hebben en verder willen gaan. Ik hou net zoveel van eten en drinken als van seks.”

Ze vraagt er zelf niet om, maar soms geven mannen geschenken aan Gweneth. “Ik verzamel kunst, dus die wordt veel geschonken, maar ook sieraden, kaarsen en diamanten. Ik kreeg ooit een auto", vertelt ze. 

Boze telefoontjes

Hoewel de mannen een geheime connectie aangaan met Gweneth, komt het soms voor dat ze door de mand vallen. Zo heeft de minnares al verscheidene keren boze telefoontjes ontvangen. “Ik neem het ze niet kwalijk dat ze geïrriteerd zijn. Vreemd genoeg vragen ze me nooit of ik seks heb gehad met hun man, maar ik denk dat dat komt omdat ze meer geven om het vreemdgaan zelf.”